Du er her: Forsiden Kattelegetøj KONG Cat Stellar Teaser
KONG Cat Stellar Teaser
Stellar Teaser, KONG Cat

KONG Cat Stellar Teaser

79,00 DKK

Vi sender denne vare på mandag


Farverig vimpel som din kat vil elske at fange og lege med
Stjernen kan sige sjove lyde som stimulerer kattens instinkter

Beskrivelse

KONG Cat Stellar Teaser

Dette produkt er både sjovt for den aktive og nysgerrige kat, men også for familiens børn, som elsker at underholde og lege med katten.

Denne fine vimpel, er udviklet til at ”drille” din kat, og holde den aktiv. Den måler næsten 2,5 meter, og man kan på den måde virkelig få vimplen til at svæve flot i luften, eller bevæge sig hurtigt hen over gulvet.

De kraftige farver som man finder på vimplen, virker også stimulerende for katten, og giver den endnu mere lyst til at gå til angreb på sit bytte.

Den fine stjerne der sidder i toppen, tiltrækker også kattens opmærksomhed, da den er reflekterende, og dermed er yderst nem for katten at få øje på.

Vimplen er produceret i et materiale, der kan holde til mange timers leg, og som også holder til, at katten indimellem får fat på sit bytte, når den går til angreb.

 

Brug af KONG Cat Stellar Teaser

Hvis du har en kat, som er meget aktiv, eller måske en killing som mangler og savner at blive aktiveret, er KONG Cat Stellar Teaser perfekt til dig og din kat.

Den er ideel til interaktiv leg med katten, og kan være med til at holde den aktiv.

Kattens naturlige instinkt til at angribe et bytte, bliver med dette produkt også vedligeholdt, og du kan på den måde sørge for, at din kat forbliver sund, rask og glad.

Produktet er perfekt til børnefamilier med katte, da børn ofte også finder det utroligt underholdende, at ”drille” katten med sådan en vimpel.

Se vores fulde sortiment her.

   • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram