Du er her: Forsiden Kattelegetøj KONG Cat Kitten Mice
KONG Cat Kitten Mice
 Kitten Mice fra KONG Cat
Killinger med Kitten Mice fra KONG

KONG Cat Kitten Mice

42,00 DKK

Vi sender denne vare på mandag


Super blødt stof med katteurt for at stimulere kattens jagt instinkter
2 mus leveres i assorterede farver

Beskrivelse

KONG Cat Kitten Mice

En rask killing er af natur meget legesyg. Det er en del af dens naturlige udvikling, at den skal udforske og stimuleres, så den kan klare sig bedst muligt, når den bliver voksen.

Med disse to livlige legemus kan den få stimuleret flere af sine sanser og sit spirende jagtinstinkt samtidig med, at den har det sjovt. Musene kommer i en pakke med to mus i assorterede farver.

Stimuler killingens sanser og instinkter med KONG Cat Kitten Mice

Selv om der er tale om nogle ret små stykker legetøj, så kan de små mus stimulere flere af killingens sanser og dens jagtinstinkt. I forhold til sanserne så kan legemusen minde om en ægte levende mus. Ikke med hensyn til farverne, da levende mus sjældent kommer i diverse pastelfarver. Men størrelsesmæssigt og i forhold til den måde, den kan blive bevæget på, kan den godt minde om den ægte vare. Når du eller killingen selv kaster med musen, vil killingen instinktivt jage den.

Desuden ligger der en lille klokke inde i musen. Derfor vil killingens høresans også blive stimuleret, når musen bliver kastet med.

Den indeholder også katteurt, hvilket stimulerer både lugte- og smagssansen. Desuden er den blød at røre ved. Dermed er der lagt op til stimulering af flere sanser, når killingen får lov til at lege med de små KONG Cat Kitten Mice.

Fakta om KONG Cat Kitten Mice

Musene kommer i en pakke med to stk. Den er lavet af noget super blødt stof i nogle flotte pastelfarver. De små mus har blandt andet følgende egenskaber:

·         Størrelse: 10 cm (fra halespids til snude)

·         Ultra blødt stof

·         Assorterede farver

·         Indeholder katteurt

·         Stimulerer killingens sanser

·         Stimulerer killingens jagtinstinkt

·         Specielt udviklet til killinger

En killing bør have noget at lege med

Ligesom alle andre dyreunger skal en killing have stimuleret sine sanser og instinkter. Det foregår bedst via leg og efterabning. Vokser katten ikke op med en forælder eller en anden voksen kat, så får den ikke mulighed for at gøre ting efter på samme måde. Her kan kattelegetøj være en rigtig god erstatning og en måde at stimulere killingen på.

Det er via leg og simulering, at killingen får tilegnet sig de nødvendige egenskaber, som er nødvendige for en kat at have. Derfor bør du sørge for, at den har noget godt legetøj, og at du leger så meget med den som muligt. Det er vigtigt for dens udvikling.

Der er mange timers herlig leg for både dig og killingen i disse små legemus.

   • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram