Du er her: Forsiden Kattelegetøj KONG Kitten Pom Tail Mus
KONG Kitten Pom Tail Mus
Kitten Pom Tail Mus - KONG
Killing leger med KONG Kitten Pom Tail Mus

KONG Kitten Pom Tail Mus

48,00 DKK

Bestil om senest og få sendt varen i dag.


Pom-Pom halen gør musen mere levende i bevægelserne og har ranglelyde
Fyldt med lækker premium katteurt

Beskrivelse

KONG Kitten Pom Tail Mus

Når man har en aktiv kat, som elsker at lege og ”jage”, så kan man næsten aldrig have for meget kattelegetøj. Hvis din kat derfor trænger til noget nyt at lege med, så er denne fine mus fra mærket KONG et rigtig godt bud på et stykke legetøj, som din kat vil elske at sætte kløerne i.

Denne fine Kitten Pom Tail Mus kommer i nogle fine farver, og så har den flere sjove overraskelser gemt indeni sig, som din kat helt sikkert vil sætte pris på.

En livagtig mus fuldt med lækkert katteurt

Denne fine mus er lavet ud af noget blødt stof, og den er udstyret med en ranglelyd og en lang hale med en Pom-Pom i spidsen. Denne Pom-Pom er med til at få musen til at bevæge sig mere livagtigt, sådan at din kats jagtinstinkt for alvor bliver vækket. Musen bliver dermed næsten uimodståelig at sætte kløerne i.

Dette er dog ikke det eneste, som din kat vil finde tiltrækkende ved denne mus. Den bløde mus er nemlig fyldt med nordamerikansk kvalitetskatteurt, som katte netop elsker. Dermed er der helt sikkert til mange timers underholdning for din kat i denne lille, fine mus.  

Bestil derfor en KONG Kitten Pom Tail allerede i dag, sådan at din kat snart har nyt og underholdende legetøj at kunne jagte.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram