Du er her: Forsiden Hygiejne Hundeposer med håndtag
Hundeposer med håndtag
Hundeposer med håndtag

Hundeposer med håndtag

35,00 DKK

Vi sender denne vare på mandag


4 ruller med 15 prutteposer i hver
Handy pose med håndtag

Beskrivelse

Hundeposer med håndtag - 4 ruller

Vi kender sikkert alle sammen godt til den lidt trælse situation, hvor man kommer gående ned ad fortovet og kommer til at træde i en efterlagt hundehøm-høm. Det er aldrig sjovt for nogen, og derfor bør man da som hundeejer også altid samle sin hunds efterladenskaber op, hvis de ligger et sted, hvor folk kan risikere at komme til at træde i dem.

Det kan dog godt være lidt svært at samle en høm høm op, hvis man ikke lige har taget nogle poser med. Derfor kan det være en rigtig god ide at købe disse smarte Høm Høm Poser, som er super nemme lige at have med i lommen, eller man kan binde et par poser fast på sin hunds hundesnor, sådan at man altid har et par stykker lige ved hånden.

En nem måde at holde en sund hygiejne på

Når man skal, så skal man jo – det er dette motto, som de fleste hunde lever efter, og derfor kan det da også være svært at lære sin hund, at det ikke er så smart at besørge midt på et fortov eller en sti. Derfor må det være op til én selv som hundeejer at være forberedt på at skulle samle en lille pølse eller to op i løbet af gåturen.

Med disse Høm Høm Poser behøver det dog slet ikke være et surt stykke arbejde. Hvis du blot sørger for at have en rulle i lommen på din jakke – eller monteret på hundesnoren – så er det ingen sag at samle op efter sin hund. Det er bare at smække posen om hånden, samle op, binde en god knude og så ellers bare smide den i den nærmeste skraldespand.

Denne pakke med Høm Høm Poser indeholder hele fire ruller, sådan at du har poser nok til de næste mange gåture. Poserne er naturligvis sorte, sådan at du ikke behøver at kigge på indholdet, når du først har samlet det op. Køb derfor en pakke i dag, sådan at du og din hund er forberedt på at holde fortovene rene.

  • Hundeposer med smarte håndtag så de er nemme at bære med fyld i
  • Du får 4 ruller med 15 prutteposer i hver
  • Poserne har en tykkelse på 10 mikron

Se mange andre gode produkter inden for hundehygiejne her.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram