Du er her: Forsiden Hundeskåle Hunde i varmen Flamingo Kølende Rejseskål
Flamingo Kølende Rejseskål

Flamingo Kølende Rejseskål

119,00 DKK

Bestil om senest og få sendt varen i dag.


Kølende vandskål
Skålen indeholder kølegel
Skålen skal bare i fryseren et stykke tid og derefter kan den holdes hundens vand koldt
Mål - når den er foldet ud: 16 cm x 16 cm x 10 cm

Beskrivelse

Smart kølende rejseskål fra Flamingo

Hvis du og din hund ofte er på farten, så er det godt at have en hundeskål, som er nem at have under armen. Særligt på de varmeste sommerdage er det nødvendigt, at din hund kan køle ned og blive hydreret. Denne kølende rejseskål fra Flamingo fylder ikke meget og måler 16 cm x 16 cm x 10 cm, når den er foldet ud.

Skålen er designet til at holde vandet køligt i længere tid. Det er et oplagt valg til hunde i varmen, som oftest har brug for vand eller nedkøling. Skålen klappes sammen så den ikke fylder ret meget og kommes i fryseren, på denne måde kan kølegelen holde hundens vand kølgt på de varme dage.

Vand er vigtigt for den aktive hund

Det er ikke altid at varmen stopper hundene fra at lege og løbe rundt i haven, på tur i skoven eller andre lignende steder. Hunden kan dog ikke på samme måde som vi mennesker bede om et glas vand, men derfor er det smart altid at have en hundeskål klar til hunden. Nogle hunde vil vælge vandet fra, hvis det ikke er koldt, men denne smarte rejseskål har en kølende effekt, der holder vandet koldere i længere tid end en normal hundeskål. Det betyder også, at du ikke skal skifte vandet hvert andet minut.

Du kan købe denne skål lige her for blot 119,00 kroner, så er du altid klar til at give din firbenede ven en dejlig tår vand, uanset hvor I måtte befinde jer.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram