Du er her: Forsiden Jul - Hund Julesok til hunde - Rød
Rød Julesok til hunde
Rød Julesok med hundelegetøj

Julesok til hunde - Rød

139,00 DKK

Vi sender denne vare på mandag


Julesok med rødt julelegetøj
Bamser med piv
Gummiben
Gummibold
Tennisbold
Reb legetøj

Beskrivelse

Sød julesok til hunden

Vil du give din hund den bedste julegave, som den kan få glæde af hele december (og ind i det nye år)? Med denne søde julesok er der garanti for, at din hund kommer til at logre ekstra med halen til jul. Sokken er spækket med overraskelser, legetøj og forkælelse.

Det er den perfekte gave til den aktive hund, som elsker at sætte tænderne i nyt legetøj, der er skabt til at stimulere både krop og hoved.

Fyldt med legetøj der skaber juleglæde

Den sjove og charmerende julesok skal nok blive et hit hos din firbenede ven. Sokken er fyldt til randen med det bedste aktivitetslegetøj, der kan bruges til leg, træning, beskæftigelse og belønning.

Det skønne ved alt indhold er, at hvert et legetøj er skabt i julens glade rød/hvide farver. Uanset hvilke lege din hund elsker, og hvilke præferencer den har i forhold til beskæftigelse, er der sikkerhed for, at der nok skal være favoritlegetøj i sokken.

Bamse, bold, gummiben og kastereb

Aktivitetslegetøjet er lavet af de sundeste materialer, så din hund kan boltre sig frit med lege og opgaver. Der er en sød julebamse med lyde, og der er både gummiben- og bold, der nok skal blive genstand for opmærksomhed fra din hund. Derudover finder du klassikere som tennisbold og reb i julesokken.

Julesokken sælges til en favorabel pris, så både den unge hund og senioren kan blive forkælet.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram