Katt3 tipi
Tipi katt3

BOB Katt3 Tipi

199,00 DKK

Udbyg dit katt3 legeland med denne tipi
Tipi'en har et lækkert blødt tæppe og en fjer som din kat kan lege med

Beskrivelse

BOB Katt3 Tipi

En tipi til katte. Det lyder måske skørt, men inden du dømmer på forhånd, så lad os fortælle dig, hvorfor BOB Katt3 Tipi er en god investering til din kat.

Tipien, der er lavet af grå filt, og med det dertilhørende lækre bløde tæppe, vil gøre enhver kat blød i knæene. Du skal ikke blive forbavset, hvis din kat ynder at spendere det meste af sin tid inde i den lille tipihule. Her kan den nemlig slappe af i fred uden forstyrrelser fra børn eller voksne og så ovenikøbet i ret så luksuriøse omgivelser.

 

Perfekt kombination af seng og legetøj

På toppen af tipien er der fasthængt fjer, som din kat kan lege med. Fjerene er en sjov detalje til tipien, og så er de det perfekte legetøj til den legesyge kat. Når din kat bliver træt af at ligge og dase inde i tipien, kan den brænde lidt krudt af med at daske eller forsøge at fange fjerene. Et sjovt tidsfordriv for din kat, især for indekatten, som har behov for stimulering inden for hjemmets fire vægge. På den måde fungererden lille hyggelige tipi, som den perfekte kombination af seng og legetøj, og du får altså to i en ved dette køb.


En diskret tipi 

BOB Katt3 Tipi vækker heller ikke alt for meget opsigt i sine omgivelser med den diskrete grå farve og en tålsom og praktisk størrelse på 36x36x36 cm. Du kan derfor sagtens have den stående i et hjørne i stuen uden, at den tager for meget plads eller forstyrrer øjet.

Den smarte tipi kan også bygges sammen med de ørige Katt3 produkter, så du har kreeret dit helt eget hygge- legeland for din kat. 

   • Fragt kr. 49,-
  • Fri fragt over kr. 499,-
  • 2-4 dages levering
  • 14 dages fuld returret
  • Følg os også på Facebook