Du er her: Forsiden Bayer

Bayer

Kom myg, flåter og lopper til livs med produkter fra Bayer

Som mennesker har kæledyr en lang række behov, der skal dækkes. Disse behov tæller for eksempel

  • Ordentlig føde
  • Stabil og solid søvn
  • God hygiejne

 

Som mennesker kan kæledyr ligeledes af og til blive syge, og som ejer, er det dit ansvar at hjælpe kæledyret tilbage til sundhed.

Har du hund eller kat, har du helt sikkert oplevet, hvor irriterende det kan være, når dyret rammes af myg, flåter eller lopper. Heldigvis er der hjælp at hente. På canem.dk forhandler vi nemlig en lang række produkter, som alle er udviklet specielt til dette formål. Alle midlerne i denne kategori er fremstillet af det tyske firma Bayer.

 

Hvis dit kæledyr bliver sygt

Bliver dit kæledyr sygt, er det vigtigt, at du som det første finder ud af, hvad kæledyret fejler. Ofte er det relativt nemt at gennemskue, om sygdommen er skadedyrsrelateret. Er du i tvivl, bør du dog altid søge professionel hjælp, før du påbegynder en eventuel behandling.

 

Ubudne gæster

Rigtig mange kæledyrsejere kæmper med lopper, myg og flåter på deres hund eller kat. Og når de ubudne gæster først har meldt deres ankomst, kan de være svære at slippe af med igen. Oftest viser skadedyrene sig ved, at kæledyret vil klø og kradse sig langt mere end normalt. På hjemmets gulve vil du muligvis også finde skadedyrsafføring i form af små, brune pletter.

 

Loppetjek

Du tjekker for lopper på samme måde, som du tjekker for lus – ved at frisere kæledyrets pels med en tættekam. Har kæledyret lopper, vil du tit kunne se dem krible rundt i pelsen. Og så er det tid til handling. Lopper og andre skadedyr er ikke blot skadeligt for kæledyr men kan også give kløe og hudirritation hos mennesker. Jo før problemet løses, jo bedre.

 

Om Bayer

Bayer er et tysk medicinalfirma, som længe har beskæftiget sig med forskning i og udvikling af medicin til både mennesker og dyr. Firmaet er ét af verdens førende inden for feltet, og hos canem.dk forhandler vi et bredt udvalg af Bayers skadedyrsprodukter. I denne kategori finder du medicin til både hund og kat, og uanset kæledyrets form og størrelse forhandler vi med garanti et Bayer-produkt, der passer til jer.

Her på forsiden kan du nemt og hurtigt danne dig et overblik over, hvilket produkt der kan afhjælp skadedyrsproblemet hjemme hos dig. Produkternes titler indikerer nemlig både, hvilken type kæledyr produktet er tiltænkt, og til hvilken vægtklasse produktet er udviklet. 

 

Hvor lang tid tager en kur?

Kampen kan godt være lang og sej, når man har at gøre med kæledyrsrelaterede skadedyr. Det er nemlig ikke nok at fri selve kæledyret fra de små pestilenser. Du skal også sikre hjemmet.

Der findes ikke en eksakt tidshorisont for skadedyrsbekæmpelsen. Den afhænger nemlig af kæledyret, af skadedyret og af skadedyrsproblemets omfang. Dog bør du regne med, at der i hvert fald går et par måneder, før problemet er løst.

 

Hvad skal jeg være opmærksom på?

Hvis dit kæledyr har fået lopper eller flåter, bør du, mens kuren står på, skrue godt op for rengøringen i hjemmet. Sørg for regelmæssigt at støvsuge og vær særligt opmærksom på paneler, sprækker, hjørner og dyrenes gængse liggepladser.

Dertil er det naturligvis vigtigt, at du bruger det rette produkt til dit kæledyr. Selvom pakningerne ser ens ud, er der nemlig forskel på dosseringerne til hunde og katte. Har du spørgsmål til ét af produkterne, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Se med fordel også vores pelsplejeprodukter, der alle er udviklet med øje for at opretholde sund hygiejne hos din hund.