Kattelegetøj fisk

BOB Fugu Fisk Kattelegetøj

35,00 DKK

Katte legetøj med katteurt

Beskrivelse

 

BOB Fugu Fisk Kattelegetøj

Enhver kat har brug for noget legetøj for at blive stimuleret. Uanset hvor gammel din kat er, kan et godt stykke legetøj gøre enhver kat legesyg. Dette kattelegetøj fra BeOneBreed er designet specielt til at holde din kat aktiv og stimuleret. Det smarte ved dette legetøj er, at du selv kan indgå i en sjov leg med din kat ved at kaste det frem og tilbage, men din kat kan også lege med det, når den er alene. Læs mere om fiskelegetøjet herunder.

Et stykke legetøj der passer til alle katte

Nogle katteracer er mere aktive end andre, men ligegyldigt hvilken kat du har, er det vigtigt, at den har lidt forskelligt legetøj at vælge imellem.

Dette legetøj imiterer en Fugu, også kaldet en japansk kuglefisk. Denne fisk puster sig op, hvis den bliver mødt af fjender og får dermed en kugleform.

Kugleformen minder lidt om en bold. Dog er dette legetøj blødere end en bold og nemmere for katten at have i munden. Samtidig er legetøjet blødt og skånsomt for kattens tænder.

Katte elsker at lege med bolde og have dem i munden, da det minder dem om at fange noget vildt i naturen, hvor katten også gerne render rundt med byttet og holder det i munden.

Fugu fisken indeholder katteurt som stimulere og vækker kattens jagtinstinkter.

Fugu fiskelegetøjet er dermed en sand fangst for både kat og ejer.

   • Fragt fra kr. 39,-
  • Fri fragt over kr. 499,-
  • 2-4 dages levering
  • 14 dages fuld returret
  • Følg os også på Facebook