Du er her: Forsiden Kattelegetøj BeOneBreed (BOB) BOB Pyro Dinosaur
BOB Pyro Dinosaur
BOB Pyro Dinosaur Kattelegetøj

BOB Pyro Dinosaur

49,00 DKK

Vi sender dine varer i morgen.


Bamsen har vinger i knitrepapir
I maven har den katteurt, med mulighed for at åbne op og genopfylde
Størrelse: 13 x 12 x cm

Beskrivelse

BOB Pyro Dinosaur er et sjovt legetøj til dit kæledyr

BOB Pyro Dinosaur er den perfekte tilføjelse til din kollektion af forskelligt legetøj til katten. Den kan underholde katte i flere timer, og være en god kammerat til de tidspunkter, hvor katten er alene hjemme.

En af BOB pyro dinosaurs mest underholdende egenskaber er dens vinger. De er nemlig fremstillet i knitrepapir, så den siger lyde, hver gang katten leger med den, eller du flytter på den.

Derudover er BOB pyro dinosaur også fyldt med katteurt, hvorfor den altså er den perfekte sovemakker til katten - og når først katteurten mister sin effekt, kan du altid åbne dinosauren op og fylde noget nyt i, så den bliver god som ny.

BOB Pyro dinosaur måler 13 cm x 12 cm, hvorfor den har en god størrelse til katte i alle størrelser.

Legetøj med katteurt - derfor er det en god ide

Katteurt er en plante som mange katte er utroligt glade for - cirka 50% af tamkatte reagerer positivt på duften, mens den anden halvdel overhovedet ikke reagerer. Hvilken gruppe din kat hører til, finder du kun ud af ved at prøve det.

De 50% der reagerer positivt, reagerer sådan fordi de får det, der kan sammenlignes med et ”trip”. Det forårsager ingen vedvarende skader, men der sender mange katte i fuldkommen ekstase. Derfor er det ofte brugt i kattelegetøj, og du kan med fordel overveje BOB pyro dinosaur, hvis det er noget, du gerne vil prøve af, eller hvis du allerede ved, at det virker.

Hvis ikke du ønsker et legetøj med katteurt, kan du også finde mange andre slags i vores brede sortiment af kattelegetøj.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram