Du er her: Forsiden Udnyt de gode tilbud til Black Friday

Udnyt de gode tilbud til Black Friday

Du kender allerede Black Friday for at være dagen, hvor du kan gøre de bedste indkøb og spare mange penge. Hos Canem.dk vil vi være med til at gøre det muligt at forkæle din hund og kat lidt ekstra. Derfor holder vi Black Friday og tilbyder skarpe rabatter på alt fra basisudstyr over foder til tilbehør og legetøj.

Den er den perfekte anledning, når du vil have kvalitetsudstyr til kæledyret til attraktiv, lave priser.

Du kan gå på opdagelse iblandt vores mange produkter, som i dagens anledning er sat ekstra ned i pris.

Spar mange penge og skab ekstra trivsel hos dit kæledyr

Er din hund ved at vokse ud af sin hundekurv, eller har din kat brug for det bedste fuldfoder? Dit kæledyr har løbende brug for nyt tilbehør til enten søvn, leg, træning, hygiejne eller måltider.

Du ved, hvor dyrt det indimellem kan være at sørge for, at din hund eller kat har alt det udstyr, der skal til vores at sikre både sundhed og trivsel.

Som forbruger og kæledyrsejer er Black Friday dagen, hvor du kan gøre de bedste handler. Du kan med fordel udnytte tilbuddene til at købe produkter, som dit kæledyr har brug for nu eller i den nærmeste fremtid.

Black Friday kan blandt andet være for dig, som:

  • Har brug for nyt basisudstyr til hunden eller katten
  • Vil have ekstra aktivitetslegetøj, der kan bruges til fysisk og mental stimulation
  • Vil supplere beholdningen af det bedste foder
  • Ønsker udstyr og tilbehør i bedste kvalitet og med attraktive rabatter

Uanset om det er nye foderskåle, legetøj, senge eller ekstra halsbånd, du er på udkig efter, finder du produkter hos os fra de førende brands på markedet. Vi har blandt andet produkter fra KONG, BeOneBreed, HUNTER, PetSafe, Buster, Chuckit, Karlie, Back On Track, og B&B Økologisk hundeshampoo.