Du er her: Forsiden Hundeskåle BOB Kridttavle Skål
Kridttavle Hundeskål
Hundeskål Kridttavle
Foderskål kridttavle
Foderskåle til kridt

BOB Kridttavle Skål

Fra 125,00 DKK

Bestil om senest og få sendt varen i dag.Porcelænsskåle med "tavle" overflade
Dekorer selv dine skåle eller behold det stilrene sort/hvid look
Skålene tåler opvaskemaskine og microovn

Medium: 500 ml
Large: 1250 ml

Beskrivelse

Hundeskål med kridttavle overflade

Denne hundeskål fra BeOneBreed er til dig, der gerne vil give din hund noget personligt og unikt. Skålen er fremstillet i flot og holdbart hvidt porcelæn med sort kridttavle på ydersiden, så du selv kan give skålen sit helt eget, unikke præg. Her kan du f.eks. skrive hundens navn eller kælenavn, eller tegne flotte dekorationer efter dit helt eget valg, og dekorationerne kan vaskes af, når du synes skålen trænger til fornyelse!

Den hvide og sorte skål er i sig selv en flot og stilren skål, der passer i ethvert hjem, og du kan sagtens vælge at lade skålen stå blank. Hvis du vil tegne på ydersiden, kan du både tegne med kridt eller med lys eller hvid tusch til tavler.  

Skålen kan bruges både som foderskål og vandskål, og den er tilgængelig i to størrelser, så du kan finde den skål der passer bedst til din hund og dens foderplads. Den mindste skål er på 500 ml og passer til små og mellem størrelse hunde, mens den store er på 1250 ml og passer godt til mellemstore og helt store hunde. Du kan også vælge en lille skål til foder og en stor til vand, der selvfølgelig altid skal være tilgængeligt for din hund.

Selve skålen er fremstillet i solidt og holdbart porcelæn med sort kridttavle på ydersiden. Begge dele tåler både mikroovn og opvaskemaskine, så du nemt kan benytte skålen til alle formål og holde den pæn og ren uden problemer.

BOB Kridttavle Hundeskål:

-        Populært BeOneBreed produkt

-        Flot og stilren porcelænsskål

-        Sjov og unik kridttavle på ydersiden

-        2 størrelser – 500 ml og 1250 ml

-        Skålen tåler mikroovn

-        Skålen tåler maskinopvask    • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram