Du er her: Forsiden Hundesenge Fleecetæppe - Grå
Fleecetæppe grå

Fleecetæppe - Grå

49,00 DKK

Vi sender dine varer i morgen.


70 x 100 cm

Beskrivelse

Gråt fleecetæppe med kødben motiver

Der er forskel på hunde og deres præferencer i forhold til at finde komfort og ro til søvn. Mens nogle kæledyr foretrækker senge eller madrasser, trives andre hunde med et dejligt, blødt tæppe, som kan formes efter behov.

Som hundeejer er det vigtigt, at du sikrer, at din hund har de sager og tekstiler, den har brug for til søvn. Din firbenede ven skal kunne finde ro og tryghed, og her spiller tilbehøret en stor rolle.

Dette grå kvalitetstæppe fra Karlie er designet med kært motiv af kødben.

Smart tæppe i høj kvalitet

Der er flere fordele ved at vælge tæpper til hunde. Det er bløde og fleksible tekstiler, som kan tages med i bilen eller på ferier. Hermed har din hund altid sine favoritsager med sig, så den nemmere kan finde ro og få hvilet i fremmede omgivelser.

Tæppet med det søde motiv af kødben er fremstillet af Karlie. Denne producent af udstyr og tilbehør til kæledyr er særligt kendt for deres brug af de bedste materialer. Du kan være sikker på at få et produkt af høj kvalitet, så din hund kan få glæde af sit bløde tæppe i flere år, og du får mest værdi for pengene.

Hundetæppe med mange anvendelsesmuligheder

I sommerperioden foretrækker mange hunde at sove i luftige omgivelser. Her kan et tæppe være en fordel, da hunden selv kan anordne det og få den komfort, som den ønsker. I vinterperioden kan tæppet derimod bruges som tilbehør til sengen, hvor det kan skabe et ekstra, lunt underlag.

Hvordan du og din hund bruger tæppet, er helt op til jer. Et smart fleecetæppe i høj kvalitet kan anvendes både udenfor og indendørs. Det er nemt at gøre rent og tåler almindelig vask. På dén måde kan du altid sikre en høj hygiejne derhjemme og omkring din hund.

Se vores udvalg af hundesenge og udstyr her.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram