Du er her: Forsiden Hundesenge BOB Tæppe, Lovely Dog
Hundetæppe med motiv
Blødt tæppe til hunden
Tæppe til hund

BOB Tæppe, Lovely Dog

139,00 DKK

Vi sender dine varer i morgen.


Mål: 76 x 100 cm.

Beskrivelse

BOB tæppe Lovely Dog

Enhver hund elsker at blive puttet og nusset om, og et blødt hundetæppe er næsten et must i enhver hundekurv. Striktæppet fra BOB i neutrale farver med hundemotiv er det perfekte tæppe til både hjemme og ude. Lad hunden få sit eget tæppe med overalt, så den altid kan finde et trygt og lunt sted at tage sig en lur. 

Varme og komfort

Skønt BOB tæppe Lovely Dog i strik med hundemotiv i størrelsen 76x100 cm tilbyder varme og komfort til alle hunde. Neutrale og rengøringsvenlige farver, der passer ind i ethvert hjem og giver hundekurven lidt ekstra hygge. Størrelsen er tilpas til både store og små hunde: Lille nok til at hunden ikke risikerer at blive viklet uhensigtsmæssigt ind i tæppet, og stort nok til at kunne pakke om hunden på kolde morgener eller andre hyggestunder. Tag tæppet med i bilen eller på besøg, så hunden har sit eget lille territorie med overalt.

Tryghed til hunden

En genkendelig lugt gør hunde trygge, og lugten af et hyggetæppe, der har til huse i hundekurven, kan gøre enhver hund rolig og afslappet. Brug tæppet hjemme eller på farten, så hunden altid har et sted, hvor den ’hører til’ og kan finde ro. BOB tæppet er den ideelle gave til den nye hundeejer eller til hundeejeren, der har alt. 

Vaskbart

Mål: 76 x 100 cm  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram