Du er her: Forsiden Hundesenge BOB Cloud Pillow Origami
Hundepude grå

BOB Cloud Pillow Origami

Fra 329,00 DKK

Vi sender dine varer i morgen.Lysegrå med hvide origami formet hunde
100% Memory foam
100% blød polyester overflade

Medium: 90 x 70 cm
Large: 120 x 90 cm

Beskrivelse

BOB Hundepude Origami

Hundepuden fra BeOneBreed - BOB - er lysegrå med hvidt origami-inspireret hundemønster. Det rengøringsvenlige betræk er praktisk trods de lyse farver, og to forskellige størrelser sørger for den helt rigtige pude til både den lille og den lidt større hunderace.

Japansk minimalisme

Origami er den japanske kunst at folde papir til figurer. På den lysegrå BOB hundepude Origami er motivet små hvide silhuetter af origami-inspirerede hunderacer og hundehuse. Puden i målene 90x70 cm. eller 120x90 cm. er fyldt med det blødeste skum og betrukket med et rengøringsvenligt, men flot betræk i BOBs velkendte kvalitet.

Hundepuden kan bruges til hunde i alle størrelser og til både hjemmet og bilen. Du behøver ikke gå på kompromis med design og et ønske om en minimalistisk stil, blot fordi du er hundeejer – god stil og funktion går gerne op i en højere enhed i produkterne fra BOB.

Hundens yndlingsplads

En hund har brug for tilhørsforhold – både til mennesker og til steder i boligen. En hundepude er en nem måde at skabe et lille område til hunden, hvor den kan hvile og slappe af uden at andre trænger ind på dens enemærke.

Pudens bløde skum sikrer desuden din hund mod evt. trykbelastning på hofter og led – det kan betale sig at vænne din hund allerede i en ung alder til at ligge blødt og komfortabelt, så den undgår smerter i hofter og led på dens gamle dage.

   • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram