Du er her: Forsiden KONG

KONG

Vil du forkæle din hund eller kat med det bedste legetøj, skal du vælge KONG. Den amerikanske producent er iblandt de mest populære fabrikanter på det internationale marked, der er blevet et hit hos både dyr og deres ejere.

Der lægges vægt på kvalitetsmaterialer og innovative designs til fremstillingen af de mange forskellige produkter, som du finder i udvalget fra KONG.

Hos Canem.dk er vi altid på opdagelse efter nyt legetøj og tilbehør til hunde og katte. Vi tilbyder et stort udvalg fra den populære producent, og du finder aktivitetslegetøj i masse forskellige designs til skarpe priser hos os.

2

Når du vælger KONG, får dit kæledyr mest glæde ved sit sjove legetøj, og du får mest værdi for pengene.

Se det store udvalg af udstyr til hjemmet og produkter til leg og træning og vælg dine favoritter i dag.

Værd at vide om producenten

KONG blev grundlagt tilbage i år 1976 og har designet og fremstillet specialudstyr- og tilbehør til kæledyr lige siden. Det er særligt legetøj, der er fabrikantens kendingsprodukt.

Mærket blev skabt ud fra et behov for at kunne give hunde speciallegetøj, der skulle matche individuelle behov og hensyn. I dag kan du finde aktivitetslegetøj, bamser, plysdyr, legetøj til vand og træningsudstyr i det store og brede produktudvalg hos den amerikanske producent.

Når du vælger legetøj, der matcher dit kæledyrs størrelse, alder og udviklingsniveau, giver du din hund eller kat de bedste legeforhold og den største anvendelsesglæde.

Den amerikanske producent bruger de nyeste teknologier og materialer på markedet. Dette gør det muligt at købe legetøj med lyde, LED lys og multifunktionelle egenskaber.

Vælg det bedste udstyr og tilbehør til dit kæledyr

I takt med producentens stigende popularitet er der mange forskellige typer af produkter at vælge imellem. Det største udvalg af varer finder du iblandt legetøjet, der designes til både hunde og katte.

Derudover fremstiller KONG produkter til tandpleje hos hunde samt sove- og hviletilbehør til katte.

Fælles for alle produkter er, at de produceres med de bedste materialer på markedet.

Der anvendes kun miljø- og sundhedsvenlige materialer, så du kan skabe den bedste trivsel for din firbenede ven.  

På trods af de innovative designs og brugen af de slidstærke og sunde materialer kan du købe KONG tilbehør til konkurrencedygtige priser.

Vi sørger for, at du kan give din hund eller kat de bedste trivselsbetingelser, når du vælger produkter i bedste kvalitet.

Med de budgetvenlige priser kan du med god samvittighed supplere beholdningen af udstyr og tilbehør til dit kæledyr, uden du skal have økonomiske bekymringer.

Legetøj til sjov, træning, beskæftigelse og aktivering

Vores kæledyr kan have forskellige behov alt afhængig af deres alder og biologiske anlæg. Dette har KONG blik for, og derfor udvikler de kvalitetslegetøj til hunde og katte i forskellige designs.

Du kan vælge særlige produkter til de små hunderacer og hvalpe, ligesom du finder foderbolde til overvægtige katte.

Legetøjet kombinerer fysisk aktivitet med kognitiv stimulering og sjov.

Du kan bruge KONG legetøj til både underholdning, kvalitetstid, læring og beskæftigelse.

Hos Canem.dk går vi op i, at du kan finde frem til de helt rette produkter og det bedste udstyr til dit kæledyr. Derfor er alle vores varer beskrevet med vigtige informationer om blandt andet designs, materiale og anvendelsesmuligheder.

Til de største hunde er der f.eks. brug for speciallegetøj i ekstra slidstærke designs. Og til aktivering af de inaktive katte er der brug for legetøj med multifunktionelle egenskaber, der kan styrke og opretholde kæledyrets opmærksomhed og motivation.

Uanset hvad dit kæledyr har brug for i forhold til motion, træning og aktivitet, kan du finde det bedste legetøj til formålet fra KONG.