Du er her: Forsiden Hygiejne & Pleje KONG til hunde KONG HandiPOD dispenser m/gel og hundeposer
KONG HandiPOD dispenser m/gel og hundeposer
HandiPOD dispenser m/gel og hundeposer
HandiPOD dispenser m/gel og hundeposer fra Kong
HandiPOD Kong dispenser m/gel og hundeposer
Dispenser m/gel og hundeposer - KONG HandiPOD

KONG HandiPOD dispenser m/gel og hundeposer

99,00 DKK

Vi sender dine varer i morgen.


2i1 - hundeposer og håndsprit
Hundeposer - 1 rulle
Desinficerende håndgel

Beskrivelse

Håndsprit og hundeposer gør det hygiejnisk at gå tur

At gå tur med hunden er en vigtig del af det at være hundeejer - særligt hvis du bor i en bolig uden have, er det vigtigt, at du får hunden med udenfor, så den kan blive aktiveret både fysisk og mentalt.

Nu kan du gøre det nemmere for dig selv at få det hele med - og faktisk også mere hygiejnisk. Vi kender alle sammen de fem minutter ekstra, vi bruger på at finde hund, sele, snor og poser, så vi kan komme afsted med hunden. Fem minutter flere gange om dagen bliver pludselig til lang tid.

Derfor skal du investere i KONG HandiPOD dispenser med gel og hundeposer. Med denne gadget kan du få det hele med på én gang. Det er nemlig en praktisk Alt i én dispenser, der både indeholder hundeposer og desinficerende håndgel.

Dispenseren kan nemt sættes på hundesnoren, så du altid har det nødvendige med dig - og så kan du samtidig samle op efter hunden på en lidt mere hygiejnisk måde.

Det tilbyder KONG HandiPOD dispenser m/gel og hundeposer

Med i sættet fås en dispenser, en rulle hundeposer - der kan skiftes ud, når den går tør - og en håndgel - der selvfølgelig også kan skiftes. På den måde bliver det et holdbart produkt, som du kan bruge i mange år - og så til en pris på kun 99,00.

Du kan finde mange andre produkter, der yderligere øger hygiejnen hos dig som hundeejer i vores brede sortiment af forskellige produkter. Du kan se udvalget her.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram