Du er her: Forsiden Katteudstyr

Katteudstyr

Aktivitetslegetøj, foderskåle, kattelemme- og senge er blot et udpluk af det udstyr og tilbehør, du finder hos os. Vi forhandler katteprodukter i bedste kvalitet og af de mest slidstærke materialer, så her kan du gøre et godt køb.

Vores produkter udvælges nøje i forhold til design, funktionalitet og slidstyrke. Når du vælger kvalitetsprodukter, får din kat den bedste komfort og de mest frie legeforhold, og du får mest værdi for pengene.

3

Køb udstyr og tilbehør til din kat i dag

Fra tid til anden er der brug for at udskifte hynder eller anskaffe nyt foder til din kat. I takt med at den blive ældre, og at dens udstyr og legetøj bliver slidt, er der brug for nyt.

Du behøver ikke vælge forskellige forhandlere, når du finder det bedste og de nyeste produkter på markedet hos Canem.dk.

Vi vælger vores produkter i henhold til din kats behov og dine ønsker som kæledyrsejer.

Dette betyder, at du kan finde stilrene senge, puder, tæpper og hynder til din kat, som vil tage sig elegant ud i hjemmet.

Du kan blandt andet vælge følgende udstyr til katte i vores brede sortiment:

  • Foder
  • Legetøj
  • Senge, madrasser, puder og tæpper
  • Foderskåle- og spande
  • Kradsetræ
  • Kattelemme

Vi tilbyder et stort udvalg af legetøj og aktivitetsredskaber, der er specialudviklet til katte. Det er udstyr, som kan kombineres og udvides, så din kat hele tiden har underholdning og aktivitet.

Stimulér din kat og skab trivsel med aktivitetslegetøj

Selvom en kat i gennemsnit kræver mindre nærkontakt med mennesker end hunde, har den brug for at blive stimuleret og aktiveret. For indekatte betyder det, at der er brug for legeredskaber, de kan tumle og boltre sig med.

Keder din kat sig, vil det afspejle sig i dens adfærd. Den bliver mere inaktiv, og den søger ikke kontakt eller leg. Du kan skabe den største grad af trivsel for katten ved at give den udstyr, som er designet til at udfordre den.

Uanset om du har en killing eller voksen hankat, er det vigtigt, at du vælger udstyr, som passer til dens alder. Du kan finde legetøj og byggeklodser, der kan bruges som forhindringsbaner. Disse kan bygges om og bygges til, så din kat konstant stimuleres med nye udfordringer.

Med løst legetøj kan din kat få underholdning, når den er alene hjemme, eller når den tages med i sommerhus.

Senge og komfortudstyr, der er skabt til kattens natur

Der er forskel på katte, deres behov og personligheder. Mens nogle katte er generte og nyder meget tid i stille og tilbagetrukne omgivelser, holder andre katte af selskab og nærvær.

Du kan vælge senge- og hvileprodukter, som passer perfekt til din kat. Katte elsker at kunne gemme sig og hvile sig i huler, og vores sengeprodukter er designet til at tilgodese kattenes behov og natur.

Du kan indrette et bestemt hvilested til din kat i hjemmet, hvor den kan slappe af og sove. Om du vælger hængekøje eller en sød sengekurv, er op til dig. De slidstærke produkter er skabt til at give komfort i mange år.

Foderudstyr, der giver værdi for dig som katteejer

Med et kæledyr i hjemmet er der ofte tegn på livlig aktivitet. Særligt kan måltiderne være forbundet med vand eller foderrester på gulvet omkring skålene. Det kan betyde, at du efter hvert måltid skal tørre op efter din kat.

Hos Canem.dk tilbyder vi foderskåle, der er praktiske og hygiejniske. Vores skåle kan vælges i enkeltdesigns eller kombinerede udgaver med både foder- og vandbeholder.

De tåler at blive vasket i opvaskemaskinen, så du kan opretholde en god og sund hygiejne omkring dit kæledyr og i boligen.

Du kan placere foderskålene på skridsikre underlag, så du er fri for at vaske gulv, når din kat har spist eller drukket vand.