Katteseng
Komfort seng kat
Katteseng størrelse

BOB Kat Komfort Seng

195,00 DKK

Katteseng med luksuriøs memory foam pude

Beskrivelse

BOB Kat Komfort Seng

Hvis du er den slags katteejer, der mener, at din kat kun skal have det bedste, så er denne luksuriøse komfort seng helt perfekt. Alt ved denne katteseng inviterer dit kæledyr til at ligge i den. Sengen er ultrablød og har en memory-skumpude, der sikrer din kat høj komfort.

Den bedste seng til din kat

Denne fine katteseng måler ca. 36 cm x 15 cm, hvilket passer perfekt til langt de fleste katte. Læs her om sengens mange fordele:

·       Super blødt pudebetræk. Dette gør det ekstra attraktivt for din kat at ligge i sengen.

·       Memory-skum-pude. Denne luksuriøse pude former sig efter din kat, hvilket giver ekstra høj komfort og støtte.

·       Optimal form. Sengens runde form og høje kanter gør, at katten kan ligge rullet sammen i den position, de fleste katte elsker allermest. Kanterne gør også, at din kat slapper af og føler sig beskyttet, når den sover.

·       Stilrent design. Komfort sengen er simpel og stilren i designet, hvilket gør, at du som katteejer ikke skal bekymre dig om, hvorvidt din kats udstyr vil forstyrre stilen i dit hjem. Denne fine katteseng vil fint kunne passe ind i alle hjem.

·       Neutral farve. Også farven på sengen er helt neutral, hvilket også gør, at du kan have den liggende hvor som helst i dit hjem uden, at den forstyrrer indretningen.

Forkæl din kat med BOB Kat Komfort Seng

Din lille firbenede ven bruger rigtig mange timer om dagen på at sove, og dette kræver naturligvis det bedste udstyr. Din kat vil elske at kunne ligge og slumre hele dagen i denne lækre katteseng.

Det er også en fordel for dig som katteejer, at have en dejlig seng til din kat. Dette gør nemlig, at den befinder sig mindre i møblerne, hvor den fælder. Så hvis du er træt af at støvsuge kattehår at sofaen, så kan dette være den ideelle løsning.

Forkæl din kat og køb denne lækre komfort seng - din kat vil elske dig for det.  • Fragt fra kr. 39,-
  • Fri fragt over kr. 499,-
  • 2-4 dages levering
  • 14 dages fuld returret
  • Følg os også på Facebook