Du er her: Forsiden Hunde- og katteudstyr

Hunde- og katteudstyr

Her på siden har vi et bredt sortiment indenfor hundeudstyr og katteudstyr. Din hund og din kat fortjener det bedste, og derfor har vi samlet et stort udvalg af det bedste og mest populære udstyr til hunde og katte.

Din hund og din kat er afhængige af din omsorg og pleje. Det er et stort ansvar, og der er meget, man skal tænke på, når man har en hund eller en kat. De har brug for steder, hvor de kan hvile sig og sove, og de har brug for frisk luft og motion. De skal også have sund og nærende mad, og de har brug for hygge, leg og underholdning.

Du kan gøre det praktisk og nemt for dig selv at have en hund eller en kat. Med det rigtige udstyr er du kommet et godt stykke hen ad vejen. Se vores store udvalg, og køb dit hundeudstyr og katteudstyr her.

Kaninører hundegodbidder

Kaninører

Kaninører 8 x 2 stk Når du skal vælge...

54,00 DKK

« 1

Lav nogle hyggelige steder, hvor din hund og kat kan slappe af og sove

Hunde og katte har brug for steder, hvor de kan slappe af, hvile sig og sove. Du kan indrette nogle steder til dem, som passer til deres behov. Både hunde og katte holder af at sove på varme, bløde og hyggelige steder.

Katte er ofte ude og jage om natten. Til gengæld kan de så sove det meste af dagen. Katte kan godt lide at have flere forskellige sovepladser. Nogle katte kan godt lide at gemme sig i en hule, hvor de føler sig trygge og ved, at de ikke bliver forstyrret.

Mange katte er også glade for at sove højt oppe. Når de er vågne, kan de godt lide at ligge og slappe af et sted, hvor de kan følge med i, hvad der sker.

Hunde sover også mere end mennesker. Til gengæld er deres søvn mere afbrudt. De fleste hunde er mest trygge ved at sove i nærheden af de mennesker, de holder af. Du kan derfor indrette nogle hyggelige sovesteder til din hund i de rum, hvor du opholder dig mest.

Katte har brug for steder, hvor de må kradse

Det er en naturlig adfærd for katte at kradse i ting. De gør det for at pleje deres poter og hvæsse deres kløer. At kradse virker også lindrende, hvis katten føler sig stresset. Katte kradser også for at afmærke deres territorium.

Det er rigtig ærgerligt, hvis din kat begynder at kradse i sofaen eller andre møbler. Derfor er det vigtigt, at du giver den andre muligheder og giver den nogle med steder, hvor den gerne må kradse.

Når katte kradser, afsætter de duftspor, hvilket gør, at de føler sig trygge i deres hjem. Det er en god ide at give din kat mulighed for at kradse ved hoveddøren og andre udgange, hvor der kan komme dufte ind udefra. Du kan også indrette kradsemuligheder ved alle dørene i huset, så din kat kan markere sit territorium i alle rum.

Vælg udstyr, som passer til dit hjem

Når du køber hundeudstyr eller katteudstyr, er der mange ting, du skal tage hensyn til. Du skal naturligvis tænke på hunden og kattens behov. Men du skal også købe noget udstyr, som du synes er pænt, og som passer til dit hjem.

Design, farver og stil skal harmonere med dine møbler. Hvis der ikke er så meget plads i dit hjem, skal du tage stilling til, hvor meget plads du vil bruge på udstyr. Din hund og kat skal have det godt, og det skal du også. Når du vælger udstyr, skal du huske at tænke både på dig selv og på dine firbenede venner.

Køb hos Canem  og støt 1 Danske Arbejdspladser!
Køb hos Canem og støt 2 danske arbejdspladser!