Du er her: Forsiden Hunde i mørke Refleks Vest - Small
Refleks Vest - Small
Refleks Vest - Small
Refleks Vest - Small
Refleks Vest - Small

Refleks Vest - Small

74,25 DKK

99,00 DKK

Vi sender dine varer i morgen.


Rygstykket = 24 cm
Refleksvest

Beskrivelse

Safety Vest - Small

Alle hunde fortjener at kunne føle sig sikre i trafikken, når i er ude på jeres aftentur. Det er derfor af afgørende betydning, at du vælger at det absolut bedste sikkerhedsudstyr. Sikkerhed er nemlig ikke kun for os mennesker, men såmænd også for vores firebenede venner. Og ligesom man jo gerne selv vil være sikker, så er din hund jo nok også interesseret i dette.

Hvis du er ejer af en mindre hund, så kan man på mange måder sige at sikkerheden spiller en endnu større rolle end hos de større hunde. En lille hund kan nemlig ofte være vanskelig at se for modkørende biler om aftenen. For at gøre din mindre hund sikker på dens gåtur, så kan vi nu tilbyde dig denne fremragende sikkerhedsvest fra kvalitetsmærket Karlie. Karlie flamingo Safety Vest i Small er nemlig specielt designet til at holde din mindre hund sikker på selv de mørkeste danske veje og cykelstier. Og dette kan jo især være relevant, hvis man bor i en af landets større byer.

Praktisk design i en kompakt størrelse

Det der netop gør Karlie flamingo Safety Vest til noget helt særligt er først og fremmest, at den er utroligt nem at komme på hunden. Desuden er den designet med en sød reflekterende pote, der vil gøre din hund synlig på vejen, når i har mest brug for det. Den lille vest leveres i syntetisk materiale, der selvfølgelig kan klare en tur i vaskemaskinen ved lav temperatur.

Vi tilbyder desuden også en lang række andre sikkerhedsløsninger til din hund, hvilket du kan læse mere om ved at følge dette link. Her vil du nemlig kunne finde alt det sikkerhedsudstyr som din hund nogensinde vil have brug for – og dette fortjener den jo, hvis du stopper op og tænker over det et øjeblik.

   • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram