Du er her: Forsiden Blog Hund med glæde

Hund med glæde

10-10-2020
hund med glæde


 

Når du overvejer køb af hund, er det vigtigt, at du er grundig og forholder dig til de forskellige hunderacers personligheder, karaktertræk og temperamenter. Generelt er hunde kendt for at være menneskets bedste ven. Dette skyldes kæledyrets venlige og livsbekræftende væremåde.

Der er dog nogle hunderacer, der er mere tålmodige, rummelige og sociale end andre. Har du børn i hjemmet, er det værd at vælge en af de racer, der er kendt for at være mest overbærende og godmodige.

Det er ikke kun hundens race, der spiller ind på dens glæde og væremåde. Som hundeejer bærer du et stort ansvar for, at dit kæledyr trives og er glad.

Glade hunderacer, der er gode til børn

Der er flere hunderacer, der er kendt som særlig børnevenlige. Det er de tolerante, sociale, milde og loyale hunde, som er overbærende i forhold til børns adfærd og leg.

Vil du have en hund med masser af glæde, kan du blandt andet vælge mellem følgende racer:

·         Bichon Havanais

·         Mastiff

·         Labrador Retriever

·         Golden Retriever

·         Fransk bulldog

·         Border Collie

·         Newfoundlænder

Fælles for alle disse racer er deres positive, milde og muntre tilgang til omgivelserne. Det er hunde, som knytter sig til de mennesker, der er en del af deres hverdage. De er kendt som familiehunde, der giver glæde, sjov, leg og kvalitetstid for både store og små.

Sådan skaber du glæde hos din firbenede ven

Det er langt fra kun familiehundene og de børnevenlige racer, der er kæledyr med glæde. Uanset hvilken hund du har, skal du sørge for, at den er velstimuleret. Det er ikke nok kun at træne din firbenede ven fysisk. Dit kæledyr har brug for hjernegymnastik for at trives optimalt. Den skal udfordres på dens logiske og taktiske tankegang. Dette kan ske gennem spil, leg og træning.

En aktiv hund er en glad hund. Det kommer også dig som hundeejer til gode, at du bruger tid på flere gange om ugen at lege med dit kæledyr. Kvalitetstiden er med til at opbygget et bånd af tillid og loyalitet, og dette kan spille positivt ind på din hunds velvillighed i forhold til at adlyde dig.

Vælg aktivitetslegetøj i bedste kvalitet

Det behøver ikke kræve en masse timer hver dag at sikre dig, at din hund er glad og tilpas. Når du vælger iblandt det bedste hundelegetøj på markedet, finder du produkter, som er designet til både alenetid og lege med børn og voksne.

En foderbold kan bruges af hunden på egen hånd. Her udfordres kæledyret på sine logiske tankebaner, når det kommer til at lure, hvordan den får sine godbidder ud af det drillende legetøj.

Til apporteringstræning og hente/gribe-legene kan der vælges imellem en masse forskelligt legetøj, der kan være lavet i flere materialer.

Sørg for at vælge aktivitetslegetøj der i materiale, egenskaber og størrelser matcher din hund.