Du er her: Forsiden Blog Hos Canem.dk skaber vi trivsel for både dyr og mennesker

Hos Canem.dk skaber vi trivsel for både dyr og mennesker

13-12-2022

 

Hos Canem.dk arbejder vi hver dag for at skabe de bedste betingelser for trivsel og sundhed. Selvom vores webshop retter sig mod kæledyrsejere, har vi samme fokus og værdier, når det kommer til at skabe positiv udvikling for mennesker. 

Derfor støtter vi Digitalopkvalificering.dk, der tilbyder målrettede kurser til borgere, der kæmper med psykiske udfordringer udover arbejdsløshed.

Det handler om omtanke og respekt

Som noget særligt kan du hos Canem.dk vælge hunde- og katteudstyr i forskellige størrelser og modeller. Der er forskel på hunde og katte, og derfor skal udstyret til dem matche deres personlighed og særlige behov. Dit kæledyr kan være midlertidigt eller permanent ramt af svækkelse eller sygdom og derfor have brug for specialudstyr.

Vores produktudvalg ændrer sig hele tiden i takt med, at vi køber nye varer hjem. Vi ønsker at give hver en kæledyrsejer mulighed for at sammensætte det bedste tilbehør til de firbenede familiemedlemmer.

Samme holdning til individualisering har vi, når det kommer til at hjælpe vores medborgere i forhold til at skabe personlig udvikling med digital opkvalificering. Som kursist hos Digitalopkvalificering.dk får hver deltager mulighed for at tilpasse undervisning og kursusforløb i forhold til individuelle behov. Medbestemmelse og indflydelse skaber de bedste forudsætninger for, at mennesker trives både i uddannelse og erhvervsliv.

Personlig kundeservice og dedikeret undervisning

Står du og mangler et særligt produkt til din hund, kat eller hest, som du ikke finder i vores webshop? Både eksisterende og potentielle kunder kan frit kontakte Canem.dk med en personlig forespørgsel, der kan komme til at gøre en stor forskel for din pelsede, bedste ven. Vi gør alt for at få fat på nye produkter, så dit kæledyr trives optimalt.

Hos Digitalopkvalificering.dk kan kursisterne se frem til dedikeret undervisning af erfarne fagfolk. Underviserne ved, hvad det betyder at kæmpe med psykiske diagnoser og samtidig være en betydningsfuld del af det danske arbejdsmarked.