Du er her: Forsiden Blog Brug moderne magneter og få hverdagen med din hund til at gå som en leg
hund og magnetter

Brug moderne magneter og få hverdagen med din hund til at gå som en leg

16-11-2020

 

Med en aktiv, livsglad og nysgerrig hund i hjemmet kender du alt til, hvordan både stue, køkken og bilen kan ligne en mindre rodeplads. Når først et par løse dele og lidt af hundens tilbehør har fået lov at blive liggende på bord eller gulv, har dette med at skabe grobund for mere rod. 

Blot et lille omfang af rod kan få nøgler og andre vigtigste ejendele til at forsvinde.

At kunne holde styr på de genstande, tilbehør og udstyr som du gør brug af dagligt, er den største kilde til at få hverdagen til at glide uden problemer og tidsspilde.

 

Stærke magneter er dit vigtigste våben mod rod og tidsspilde

Du behøver ikke hænge en ekstra knagerække op for at få god og praktisk plads til hundens sele eller din key hanger. Når du vælger de stærkeste magneter på markedet, som er i stand til at bære vægt på op til 0,4kg, kan du hænge både noter, nøgler, LED-lys til halsbånd, taske til godbidder, snor med hømhøm poser, sele og line op.

Dette er ikke blot med til at skabe orden i hjemmet. Det er også med til at vedligeholde slidstyrken og opretholde kvaliteten på dit hundeudstyr.

Du slipper for filtrede snore og liner, og det er slut med at bruge flere minutter hver dag på at skulle lege gemmeleg med dine nøgler.

Når du vil have magneter, der kan bruges til ophæng og til at skabe orden i hjemmet, skal du vælge de bedste på markedet.

Også i bilen kan det hurtigt blive rodet og uoverskueligt med udstyr. Med magneter som kan sættes på hundeburet, kan du hænge snore, halsbånd og hvad du eller kan have med på tur, uden at det roder i din bil.

 

Udnyt fordelene ved at bruge moderne køleskabsmagneter

Du får både dekorative, økonomiske og praktiske fordele ved at købe stærke og budgetvenlige køleskabsmagneter til hjemmet.

Du kan blandt andet se frem til følgende muligheder og fordele:

·         Du kommer til at spare tid hver dag

·         Du slipper for at lede efter personlige ejendele og hundens tilbehør

·         Det bliver let og enkelt at skabe orden i hjemmet

·         Du vedligeholder din hunds kvalitetstilbehør ved korrekt ophæng

·         Der er masser af skønne, søde, sjove og charmerende magneter at vælge imellem

Som hundeejer er det en fordel at vælge de nyeste og mest innovative magneter, der er lavet i flere dele. Herved kan du skabe orden på hundens basisudstyr til gåture. Du bestemmer, hvordan og hvor magneterne skal sidde. Du kan flytte rundt på dem efter behov, og du kan få et perfekt overblik over det udstyr og tilbehør, som du anvender dagligt eller ugentligt til træning og gåture med din firbenede ven.

 

Glæd hundeejeren med en sjov og funktionel julegave

 

Hos Magnetz.dk finder du markedets stærkeste og mest dekorative magneter. Det er ikke kun de klassiske, sorte magneter du finder i det store udvalg.

 

Til hundeejeren og juleelskeren vil det være oplagt at vælge en ”magnethund”, der består af op til 6 magneter (inklusiv for- og bagkrop). Det funktionelle med disse designs er, at magnethundens hoved og hale fungerer som en praktisk krog, der er lige til at sætte på for eksempel køleskabet eller i bilen/på buret og hænge tilbehør på.

På trods af kvaliteten og den stærke effekt kan du købe de innovative magneter til budgetvenlige priser, der med sikkerhed nok skal blive et hit i husstanden med kæledyr.