Du er her: Forsiden Blog Læs her om de muligheder der er for kølemåtter til din hund ☀️

Læs her om de muligheder der er for kølemåtter til din hund ☀️

18-06-2020
sommerhund


 

Når Danmark viser sig fra sin varmeste side, er det lig med masser af leg, afslapning og ture i naturen. Varmen fra solen kan få din hund til at få det ekstra hedt. Det kan føre til utilpashed og nedsat aktivitetsniveau.

Vil du give dit pelsede kæledyr den bedste sommer, skal du have et køletæppe derhjemme. Køletæppet kan også tages med på tur, det kan foldes sammen så det ikke fylder ret meget.

Dette smarte, funktionelle og praktiske tæppe er lavet med fyld af gel, der køler din hund ned. Den vil elske dig for, at du tilbyder den en plads, hvor den kan blive kølet ned efter behov.

Derfor skal du bruge køletæppe til hunden 

Pelsen har isolerende effekt på din hund. Den holder varmen inde, og det kan være både mentalt og fysisk ubehageligt for kæledyret.

Et tæppe med gel er én af de nyeste produkter på markedet, der er designet specifikt til hundenes behov i sommerperioden. Det skønne tæppe kan placeres på et sted med skygge i haven, eller det kan bruges som det dejligste underlag indenfor. Når dit kæledyr lægger sig på det, vil det skabe en kølende effekt.

Din hund kan blandt andet få glæde af følgende fordele, når du køber et geltæppe til den:

·         Større komfort i sommerperioden

·         Bedre søvnkvalitet

·         Kan skabe øget trivsel både mentalt og fysisk

·         Kan bruges efter behov

·         Kan tages med på ferier og på ture.

Når I for eksempel skal i sommerhus og på ferie, er tæppet nemt at have med. Der findes forskellige størrelser på de funktionelle tæpper. Der kan vælges modeller fra størrelse Small og op til X-Large, så du kan give din hund den rette størrelse. Tæpperne med kølende effekter findes i målene 40 x 50 cm og op til 60 x 100 cm.

Høj slidstyrke og elegante designs 

Køletæpper er tykkere end de almindelige hundetæpper. Dette skyldes, at produktet er fyldt med gel, som giver den afkølende effekt. De moderne geltæpper er lavet med slidstærkt stof, der holder til hundens poter. Med den store modstandsdygtighed kan det uundværlige tæppe bruges år efter år.

Skulle overfladen blive beskidt, er tæppet nemt at rengøre. Du kan bruge en våd klud, så aftryk af beskidte poter og pels fjernes.

Det smarte ved at vælge et køletæppe med gel er, at du hverken skal bruge vand eller is til at skabe de afkølende effekter. Dette gør det nemt for dig at få en hund i trivsel, og det gør det fleksibelt for din hund at kunne søge afslapning, når der er brug for det.  

Simpelt produkt med stor værdi for din hund 

Det enkelte produkt får stor betydning for din hund hele sommeren. Mange hunde har det så varmt i solen, at det kan påvirke deres lyst til at være aktive. Varmen kan gøre det svært at sove for hunden, og manglende søvn vil på sigt påvirke dit kæledyr negativt.

Med et smart og funktionelt køletæppe bliver det ikke nemmere at skabe de bedste vilkår for trivsel hos din hund.

På trods af den værdifulde funktion fås geltæpperne til samme pris som andet basistilbehør til hunde. Du kan vælge mellem forskellige designs på betrækkene, så tæppet matcher personligheden hos din hund og stilen i hjemmet.

Se forskellige størrelser og farver på kølemåtter til din hund her