Du er her: Forsiden Blog 🚘Skal du have din hund med i bilen - Kan du fĂ„ rĂ„d her đŸŠș

🚘Skal du have din hund med i bilen - Kan du fĂ„ rĂ„d her đŸŠș

18-06-2020
Hund i bil


 

Ligeså vigtigt det er, at du selv bruger sikkerhedssele i bilen, ligeså vigtigt er det, at din hund er spændt fast. Sidder din hund ikke sikkert i bilen, kan det være farligt for både hund og mennesker. Derfor er det vigtigt at lede grundigt efter de rette produkter til en sikker hundetransport, så din hund kan sidde trygt og sikkert i bilen. Vi tilbyder alt lige fra sikkerhedsseler til hundebure, ramper og kroge til bagklappen. Dit valg afhænger af behov og hunderace.

Hvorfor bør du vælge et hundebur til bilen? 

Hvis du ønsker at øge sikkerheden så meget som muligt, bliver det generelt anbefalet at investere i et hundebur. Hundebure fås i mange forskellige modeller og materialer. Vi tilbyder hundebure både i den billige, mellem og højere prisklasse. Fælles for alle vores produkter er, at de har en god kvalitet og passer til den enkelte hund.

De mest robuste hundebure i vores sortiment, er de bure, der er lavet af aluminium. De har ingen skarpe kanter, står stabilt i bilen og har overordnet set en god konstruktion. Det er derfor et bur af høj kvalitet, som både fungerer som transportbur, men i ligeså høj grad som et trygt rum for hunden. Du kan derfor både bruge det til transport eller i hjemlige omgivelser, når din hund trænger til ro.

Du finder alle vores hundebure i forskellige størrelser, så der bliver taget højde for hver enkelte race og størrelse. Hvis du har en mindre hund, tilbyder vi desuden hundebure i stof, som for eksempel vores Smart Top Plus fra Karlie Flamingo. Buret kan foldes sammen, og du kan derfor nemt tage det med under armen, hvis det skal gå stærkt.

Hundeseler: Sådan bruger du dem 

Hvis du ikke ønsker at investere i et hundebur, kan du også vælge imellem forskellige hundeseler. Begge løsninger øger sikkerheden, hver gang du transporterer din hund i bilen. Vil tilbyder forskellige hundeseler i forskellige materialer. Fælles for alle vores hundeseler er, at du kan spænde dem fast på bagsædet, så din hund sidder sikkert og trygt.

For eksempel tilbyder vi en hundesele fra Kurgo som er crash testet. Den ligner en almindelig hundesele som dem du bruger når du går tur med din hund. Selen er lavet i stærke materialer, som har den fordel, at den både kan bruges til gåturene og som sikkerhed i bilen. Den er stærk i både syninger og stålspænder, og så kan den justeres til alle hundestørrelser. Den er behagelig for hunden at have på, fordi den er polstret med blødt stof. Vi garanterer derfor for, at du med vores udvalg af hundesele har mulighed for at transportere din hund både praktisk og sikkert, når I kører bil.