Du er her: Forsiden Blog Ferie med hund - Hvad skal du have styr på

Ferie med hund - Hvad skal du have styr på

20-10-2020
hund og ferie


 

En hund bliver hurtigt en del af både husstanden og ikke mindst familien. Det trofaste kæledyr skal kunne tages med på oplevelser og eventyr, og den skal have mulighed for at komme med på ferie.

Planlægger du sommerferie herhjemme, er der intet, der bør forhindre dig i at kunne tage din hund med dig.
Det gælder om, at du forbereder ferien lidt ekstra, så du kan være sikker på at give din firbenede ven de skønneste oplevelser.

Dette udstyr skal du have styr på

Der er forskelligt tilbehør, der skal med på ferien, og som kan skabe både tryghed, sikkerhed og trivsel for det firbenede kæledyr. Dette er:

·         Hundeseng + yndlingsbamse

·         Legetøj der passer til omgivelserne på ferien

·         Snor til gåturene

·         Foderskåle og foder

·         Sikkerhedstilbehør til bilen

Det er vigtigt, at din hund føler sig tryg og tilpas på ferien. Dette kan sikres ved at tage hundens sovemadras eller seng med, der vil dufte af hjemmet. Det er med til at skabe mental ro hos dit kæledyr, når det kan putte sig til rette i vante rammer.

Der findes masser af hundesenge- og madrasser, som er nemme at have med i bilen. I samme forbindelse er det en god idé at have hundens favoritbamse med.

Når det er sommerferien, der står for døren, er det en god idé at pakke aktivitetslegetøj, som passer til de omgivelser, du skal holde ferie med hunden i. Er det et sommerhus ved havet, er det oplagt at have flydende legetøj med til hunden.

Det kommer dig og dit kæledyr til gode, at du har brugt lidt tid på at undersøge det store udvalg af aktivitetslegetøj, som du finder hos de bedste webshops. På dén måde kan du bedst sammenligne forskelligt legetøj, så du er sikker på, at din hund er velstimuleret på ferien.

Det er ikke altid, at der er funktionelle skåle på ferien, der kan bruges til foder og vand. Det er værd at overveje en vandskål med kølende effekter, der vil gøre gavn hos dit kæledyr, når solen varmer.

Køb tilbehør med kølende effekter

Når du handler hos en af de bedste webshops med hundeudstyr, kan du finde flere produkter, der er fremstillet med køleelementer. Du kan købe legetøj, som kan fyldes op med vand og lægges i fryseren. Det er med til at køle dit varme kæledyr, og det vandafgivende legetøj kan også forhindre, at din hund kommer til at drikke saltvand.

Foruden skåle og legetøj findes der måtter til brug i haven, der kan tilsluttes en vandslange. Din hund vil elske dig for, at den kan lægge sig til rette på en kølig måtte, hvor der strintes vand på dens pelsede krop.

Sørg for sikker transport i bil

En central del af det at have hunden med på ferie handler om sikkerheden i bilen. Det gælder i særdeleshed dig, der har en stor hund. Her vil det være mest ideelt at vælge et transportbur af aluminium, der sørger for, at både hund og familie er i sikre rammer under hele transporten.

Har du en lille hund, kan et transportbur i stof være mere funktionelt.

Sørg for at holde flere pauser undervejs, når der er hund med i bilen. Der findes ekstra beskyttelsestilbehør til bilen, som kan skåne lakken mod at få ridser fra hundens poter og negle.

Det er en stor hjælp for både hunden og for dig, at du har ramper med i bilen, så dit kæledyr selv kan komme op og ned fra bilen på skånsom vis. Det belaster hundens led, når den gentagne gange springer ned fra bilen. Og det vil belaste din ryg, hvis du skulle løfte kæledyret.