Du er her: Forsiden Udstyr til Cocker Spaniel

Udstyr til Cocker Spaniel

En Cocker Spaniel er iblandt de ældste hunderacer, som har været afholdt og populær siden 1100tallet. I dag holder mange danske familier af hunden som følge af dens følsomhed, rolighed og tålmodighed.

For at din kærlige familiehund trives, skal du hele livet igennem sørge for, at den har alt det udstyr, den har brug for til søvn, psykisk udvikling, fysiske strabadser og trivsel gennem leg.

Hos Canem.dk har vi udvalgt en lang række produkter til dig, der har en Cocker Spaniel i boligen.

« 1

Få det bedste udvalg af kvalitetsudstyr til din Cocker Spaniel
Din Cocker Spaniel kommer helt naturligt og hurtigt til at blive en uundværlig del af husstanden. Dens hengivenhed og omsorg for dig og dine børn er med til at gøre den til en del af din familie.
Det bliver både nemt og inspirerende for dig at finde frem til det bedste udstyr til din lille hund, når du kan tage på opdagelse iblandt de mange nøje udvalgte produkter hos os.
Iblandt vores sortiment af udstyr til Cocker Spaniel finder du:
• Halsbånd og seler
• Udstyr til søvn og hvile (tæpper, puder, hundesenge- og madrasser)
• Foderskåle- og opbevaring
• Bamser og plysdyr
• Aktivitetslegetøj til inde, ude og ved vand
• Specialfremstillet shampoo
• Legetøj med lyde
• Udstyr til træning
For mange hundeejere er det kvalitet og design, der lægges vægt på, når kæledyret derhjemme skal forkæles. Du kan være sikker på at få udstyr til din hund i højeste kvalitet, når du handler hos os. Vi forhandler kun højkvalitetsprodukter, der er lavet af skånsomme, sunde og miljøvenlige materialer.
Vælg produkter fra de førende producenter af udstyr til hunde
Det kan være, du allerede har en forkærlighed for et bestemt brand, når det kommer til at udvide beholdningen af legetøj eller tilbehør til din hund. Går du op i høj kvalitet og lang levetid, er der garanti for, at du kan finde dit favoritmærke i vores udvalg.
Vi tilbyder produkter fra nogle af de mest respekterede og anerkendte producenter af tilbehør til hunde – herunder KONG, Hunter, Karlie, Dog Copenhagen og Back On Track.
Køb udstyr som både din Cocker Spaniel og din familie vil elske
De slidstærke og sunde produkter er fremstillet med fokus på din hunds trivsel og på din økonomi. Det kan svare sig at gå efter høj kvalitet, da levetiden og holdbarheden er længere. Derudover vil sikkerheden være i top, så din lille hund kan folde sig ud i legene med bolde, reb eller bamser uden at få skader på tænder eller små dele galt i halsen.