Du er her: Forsiden BeOneBreed

BeOneBreed

Find det bedste tilbehør til din hund eller kat fra BeOneBreed

Vil du have tilbehør og udstyr til hund eller kat i bedste kvalitet og i stilrene, moderne designs, skal du vælge produkterne fra BeOneBreed (også betegnet BOB).

Hos Canem finder du forskellige produkter fra den canadiske producent. De skandinaviske designs af funktionelt basisudstyr er afholdt af hunde- og katteejere i hele Danmark.

 

BeOneBreed designer tilbehør til dit kæledyr

Den gennemførte, høje kvalitet samt de funktionelle designs, som kendetegner sortimentet hos den canadiske producent, skal findes i dens ophav. Det hele startede med, at manden bag det anerkendte brand havde en hund med hofteproblemer. Manden kunne ikke finde senge og tilbehør, som tilgodeså hundens ergonomiske behov, og derfor gik han selv i gang med at udvikle produkter med særlige hensyn.

Dette afsæt giver produkterne stor anvendelsesværdi, da de er skabt til hverdagen med aktive hunde. Der er tænkt over de betydningsfulde detaljer i såvel designs som i brugen af materialer.

I dag har populariteten ført til, at BeOneBreed fører produkter i store dele af Europa.

Produkterne er skabt med unik sans for hundes og kattes behov i kombination med hensyn til de ønsker, som kæledyrsejere har til udstyr og tilbehør.

Du finder blandt andet førende basisudstyr hos den kvalitetsbevidste producent:

  • Hundetæpper
  • Hundemadrasser
  • Hunde- og kattesenge
  • Foder- og vandskåle
  • Aktivitetslegetøj
  • Opbevaringskurv
  • Kradsetræer

De skarpe priser i sortimentet gør det muligt for enhver kæledyrsejer at få basisudstyr i bedste kvalitet, som holder til hverdagens slid og aktiviteter. Du får produkter, som får stor betydning i hverdagen med en aktiv hund eller kat i hjemmet.

Hunde- og kattesenge i bedste kvalitet

Mange kæledyrsejere vælger at købe seng til kat eller hund fra BeOneBreed, da der kan vælges iblandt mange elegante og stilfulde designs. Quiltet og Upturn er de mest populære designs, som eger sig til ethvert hjem. Om du ønsker hundeseng i ensfarvet look eller ønsker en mønstret udgave, er helt op til dig og din smag.

Den høje kvalitet på sengene er skabt til at give maksimal komfort hos dit kæledyr.

Hundemadrasserne er fremstillet med memoryfoam, som former sig efter din hund og giver den bløde og trygge hvileforhold.

Til katte finder du funktionelle hængekøjer og komfortsenge.

De bløde materialer henvender sig til ethvert kæledyr, hvis ejer ønsker at give det firbenede medlem af husstanden den bedste søvn og de mest behagelige hvileforhold.

Har du en seniorhund, eller døjer din hund med ledproblemer, er BeOneBreed den rette udstyrsproducent at vælge hundeseng hos.

Foderskåle der tilgodeser både ejer, kat og hund

Du får foderskåle med flere egenskaber, når du vælger produkter fra BeOneBreed.

Skålene er udviklet med sans for de behov, du som hunde- eller katteejer har til foder- og vandskåle.

Det kan være en griset fornøjelse at fodre dit aktive kæledyr, der har travlt med at spise. Det kan ende med foder og vand, som går op over kanten på skålene. For dig som kæledyrsejer betyder dette ekstra rengøringsopgaver efter hvert måltid.

Sådan behøver det ikke være, når du vælger de funktionelle og elegante foderskåle fra BeOneBreed. De er designet med skridsikker underside, så hverken foder eller vand tipper over kanten, når din hund eller kat spiser.

Du kan gøre brug af det praktisk spiseunderlag, som har absorberende egenskaber, hvis du har løse foderskåle.

Du finder skålene i mange elegante designs. Der er brugt rustikke materialer såsom beton og kraftigt porcelæn, så skålene holder til at blive brugt i mange år. Materialerne gør det desuden nemt at rengøre foderudstyret.

Der er tænkt på enhver hund og kat og deres behov. Du finder kombinerende foder- og vandskål i et madstativ, som fås i forskellige størrelser. Dette gør det behageligt for dit kæledyr at drikke og spise, og du er fri for at gøre rent efter hvert måltid.  

 

Køb hos Canem  og støt 1 Danske Arbejdspladser!
Køb hos Canem og støt 2 danske arbejdspladser!