Du er her: Forsiden BeOneBreed Foderopbevaring Foderbeholder BOB Kiksedåse Porcelæn, Sort
KIksedåse sort
Kiksedåse hund
Hundekiks beholder sort

BOB Kiksedåse Porcelæn, Sort

145,00 DKK


Læg i kurven
Kiksedåse i porcelæn og med bambus låg.

Beskrivelse

BOB kiksedåse i porcelæn, sort

Du kommer ikke uden om godbidder, når du har en hund – hunden elsker dem, og det kan være din vej til en velopdragen og lydig hund. Opbevar godbidderne tilgængeligt og praktisk, så du til enhver tid kan få fat i en belønning, når hunden skal forkæles. Vælg en trendy dåse til hundekiks fra BOB, så behøver du ikke gemme den væk i et skab.

Hvor er godbidderne?

De fleste hunde ved nøjagtig, hvor deres godbidder befinder sig – men måske gør du ikke altid? Hold styr på hundekiksene med en flot kiksedåse i sort porcelæn fra BOB. Med en volumen på 820 ml er der plads til selv de lange bidestænger i BOB kiksedåse i porcelæn sort. Mat finish med elegant mønster og tekst tillader dåsen at stå fremme på køkkenbordet, så både du og hunden altid ved, hvor de lækre godbidder er.

Den velkendte lyd

End ikke den dybeste søvn kan afholde en hund fra at komme farende, når lyden af dåsen med hundekiksene åbnes. BeOneBreed's kiksedåse har et smukt låg af bambus, der harmonerer elegant med den flotte porcelænsdåse. Det holdbare porcelæn er nemt at rengøre, ligesom det naturlige trælåg er lige til at tørre af med en fugtig klud. Praktisk og hugiejnisk - og den perfekte gave til hundejeren, der har alt eller til dem der plejer at passe din hund, når du er bortrejst.

Kridt medfølger så du kan give kiksedåsen et personligt præg med f.eks. hundes navn.

   • Fragt fra kr. 39,-
  • Fri fragt over kr. 499,-
  • 2-4 dages levering
  • 14 dages fuld returret
  • Følg os også på Facebook