Du er her: Forsiden Hundelegetøj KONG til hunde KONG Ball m/reb
KONG Bold med reb
Apporterings legetøj, bold m/reb

KONG Ball m/reb

145,00 DKK

Vi sender dine varer i morgen.


Apporterings legetøj
Rød gummibold med blødt reb af bomuld
Til den gennemsnitlige tygger - hunde op til 16 kg.

Beskrivelse

Bold med reb fra KONG

En hund skal stimuleres for at trives. Den skal stimuleres både i forhold til dens position i flokken og i forhold til dens naturlige udvikling i øvrigt. Den skal også gerne motioneres og aktiveres hver eneste dag. Sørg derfor altid for, at din hund bliver stimuleret og trænet dagligt.

Alle hunde holder meget af at blive udfordret fysisk. Nogle af de mest populære stykker hundelegetøj er dem, der kan trænes apportering med, og det er især en KONG Ball med reb særligt god til.

KONG Ball med reb træner apportering

Dette solide stykke hundelegetøj kan bruges til at kaste med i forbindelse med apporteringstræning, og gummibolden har en vis tyngde, så du kan kaste den forholdsvis langt.

Desuden sidder der et stykke reb igennem gummibolden, som gør den til et stykke legetøj, der også kan bruges til styrketræning. Det er tovtrækning mellem dig og din hund, der kan trænes på denne måde. I begge rebets ender sidder der en solid knude. Det betyder, at du kan holde godt fast i den en ende, og hunden kan holde godt fast i den anden ende. Så kan I begge to ruske i rebet og se, hvem der vinder dén styrkeprøve.

Leg styrker båndet med din hund, men det er også en god måde at træne kommandoer og lære din hund at lytte til dig. Et legetøj er altid en god belønning at bruge, når hunden skal lære at sidde, give pote eller komme på plads.

Legetøjet styrker således jeres forhold, og det er både træning og underholdning for jer begge to. Der er mange timers god underholdning for begge parter i dette stykke hundelegetøj.

 

 

Bemærk:
Der er stor forskel på hvordan hunde leger med deres legetøj, og alt legetøj kan ødelægges og gå i stykker.

Nogle hunde kan godt lege, bide og ruske uden at ødelægge legetøjet, mens andre hunde syntes det er helt fantastisk at ligge og gnave/bide på det samme sted indtil legetøjet åbner sig.

Hold altid hunden under opsyn når den har legetøj, så du kan tage det væk igen.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram