Du er her: Forsiden Hundelegetøj KONG til hunde KONG TagALong Ball
KONG TagALong Ball
TagALong Ball - til den bold glade hund
KONG TagALong Ball på hundesnor

KONG TagALong Ball

59,00 DKK

Bestil om senest og få sendt varen i dag.


Nu er det blevet nemmere at have hundens bold med på tur
Bolden kan selv sidde fast på snoren
Slip for hundesavl og møg i lommerne
Leveres i assorteret farve - Blå og Grøn
Størrelse: 6 cm

Beskrivelse

Slip for hundesavl i lommen med KONG TagALong Ball

KONG TagALong Ball er det perfekte hundelegetøj at tage med i hundeskoven. Det er nemlig særligt udviklet til dette formål, så du kan lege med hunden og aktivere den yderligere, når I er på tur.

KONG TagALong Ball kan sidde på snoren, så du ikke behøver at have en taske med eller gå med bolden i hånden. Det betyder, at du slipper for at have en bold fyldt med hundesavl og skovbundsrester i lommen, tasken eller i hånden på vejen hjem - og så er det bare alt i alt mere belejligt.

Bolden leveres i én størrelse og i farverne blå og grøn. Hvis kan finde meget andet hundelegetøj i vores brede sortiment af forskellige modeller - både noget der ligner, men også noget der adskiller sig fuldstændigt. Se det store udvalg her.

Aktiver hunden med KONG TagALong Ball

KONG TagALong Ball er det oplagte valg, hvis du vil aktivere din hund. Særligt større hunde har et større behov for at blive aktiveret, og ved at gøre det på gåturen, slår du to fluer med ét smæk og kommer hjem med en træt og veltilpas hund.

At aktivere hunden mentalt er utroligt vigtigt for dens velbefindende, da du ellers risikerer, at hunden udviser adfærdsproblemer og bliver stresset.

Når hunden henter noget og bringer det tilbage til ejeren, understøtter du dens naturlige instinkt, og du giver den samtidig anledning til at løbe frit. Det er den perfekte leg i skoven, og KONG TagALong Ball gør det nemt.

 

 

Bemærk:

Der er stor forskel på hvordan hunde leger med deres legetøj, og alt legetøj kan ødelægges og gå i stykker. 
Nogle hunde kan godt lege, bide og ruske uden at ødelægge legetøjet, mens andre hunde syntes det er helt fantastisk at ligge og gnave/bide på det samme sted indtil legetøjet åbner sig.

Hold altid hunden under opsyn når den har legetøj, så du kan tage det væk igen.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram