Du er her: Forsiden Hundelegetøj KONG til hunde Jul - Hund KONG Holiday CoreStrength Rattlez Stick
KONG Holiday CoreStrength Rattlez Stick
KONG Holiday CoreStrength Rattlez Stick

KONG Holiday CoreStrength Rattlez Stick

99,00 DKK

Bestil om senest og få sendt varen i dag.


Stick med raslelyde
Størrelse: 28 x 4 cm
Leveres i assorterede farver som vist på billederne

Beskrivelse

KONG Holiday CoreStrength Rattlez Stick Large

Et godt og stimulerende legetøj er vigtigt for at holde ens hund underholdt, når man ikke er hjemme. For langt de fleste er der en del timer på dagen, hvor ens hund er alene hjemme. Det er ikke alle som er så heldige, at de kan arbejde hjemmefra. Det betyder dog ikke, at din hund skal kede sig, imens den venter på dig. Læs mere om KONG Holiday CoreStrength Rattlez Stick her.

Festlig og praktisk

Dette stykke legetøj fra KONG kommer i de klassiskejulefarver som langt de fleste kender til. Den kommer nemlig i flotte røde og grønne farver, som gør den perfekt op til jul. Stick'en er lavet i fleksible materialer, så din hund ikke skader sin mund, når den tygger på den. På overfladen er legetøjet er der aflange riller som renser din hunds tænder, imens den tygger på legetøjet. Legetøjetets centerkerne er forstærket så det bedre kan holde til at din hund tygger i det. Og for at gøre det hele lidt mere sjovt for din hund, så rasler det indeni.

Udover at være perfekt til at underholde din hund, når den er alene hjemme, så er dette kødben også perfekt til at lege med din hund. Den er blandt andet oplagt at bruge til apport.

 

 

 

Bemærk:

Der er stor forskel på hvordan hunde leger med deres legetøj, og alt legetøj kan ødelægges og gå i stykker. 

Nogle hunde kan godt lege, bide og ruske uden at ødelægge legetøjet, mens andre hunde syntes det er helt fantastisk at ligge og gnave/bide på det samme sted indtil legetøjet åbner sig.

Hold altid hunden under opsyn når den har legetøj, så du kan tage det væk igen.

   • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram