Du er her: Forsiden Kradsetræ BeOneBreed (BOB) Katt3 & HabiKatt BOB Katt3 Catwalk Krads
KATT3 - CATWALK
KATT3 - CATWALK2
KATT3 - CATWALK3
Catwalk papkrads katt3

BOB Katt3 Catwalk Krads

199,00 DKK

Vi sender denne vare på mandag


Papkrads med katteurt
Lav en trappe til en hylde eller måske som en bro mellem to hylder
Kan vendes både med den bølgede side opad og den lige

Mål: 89 cm x 5 cm x 20 cm

Beskrivelse

BOB Katt3 Catwalk Krads 

Der er intet mere naturligt for en kat end at bruge sine kløer til at hvæse med og kradse i ting. Hvis du som katteelsker gerne ser, at denne vane ikke går ud over diverse møbler, og hvad man ellers har stående i dagligstuen, er det en absolut nødvendighed at investere i noget, katten kan udøve sine naturlige instinkter på.

Med denne BOB Katt3 Catwalk Krads giver du nu din kat mulighed for at hvæse og kradse lige så tosset den vil, uden at du skal frygte for din sofas holdbarhed. Dette produkt kan arrangeres på forskellige måder til glæde og gavn for din kat. Den kan let kombineres med én eller flere cubes, og kan bruges som gangbro mellem to cubes, således at din kat kan bevæge sig fra den ene til den anden.

Catwalk med flere muligheder

Den kan også fastsættes på andre måder og i forskellige højder, således at din kat bliver udfordret lidt på sine evner. Den er i besiddelse af både en flad og en bølget side, hvilke giver forskellige muligheder for din kat og dens udfoldelser. Enhver kat vil elske dette produkt, da der ligger et hav af udfordringer og udfoldelsesmuligheder i det, samtidig med at det er en perfekt chance for at din kat kan få brugt noget energi og få tilfredsstillet sine dyriske instinkter på en måde, der ikke går ud over hjemmet.

 

Køb dine BeOneBreed Katt3 produkter her hos os.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram