Du er her: Forsiden Køb BeOneBreed her til din kat

Køb BeOneBreed her til din kat

Søger du stilrent kattetilbehør i god kvalitet, bør du uden tvivl se nærmere på det canadiske mærke BeOneBreed. Hos os kan du finde mange produkter fra BeOneBreed, som både er anderledes og flotte i designet.

Du vil ikke have problemer med at finde udstyr, som passer ind i et skandinavisk hjem, da mærket har stor fokus på netop et enkelt og stilrent design. Ikke alle katteejere ønsker et stort og markant kradsetræ midt i deres stue, og her tilbyder BeOneBreed løsninger, der ikke er iøjnefaldende på samme måde. Udover disse løsninger er priserne hos det canadiske mærke også rigtig gode og tillader alle at være med. Der er noget for enhver smag, uanset hvad du søger.

Kig med hos os og finde mange populære og gode produkter til din kat fra BeOneBreed. Vi lover dig, at dig og din kat ikke bliver skuffet, når I handler hos os.

BeOneBreed – det bedste for vores kæledyr

Historien bag firmaets oprindelse begyndte, da stifterens hund, Wink, skulle have en ergonomisk hundekurv pga. hofteproblemer. Stifteren synes dog ikke, at der fandtes nogen ordentlige hundekurve på markedet og besluttede sig derfor for at lave en selv. Dette blev hurtigt Wink’s yndlingssted og sådan startede BeOneBreed.

Firmaets hovedinteresse er at designe produkter, som ikke giver andet end det bedste for vores kæledyr og samtidig ser flotte ud i hjemmet.

Det æstetiske kradsetræ

BeOneBreed mener, at traditionelt katteudstyr hænger fast i 80’ernes og er designet herefter. Det vil de gerne gøre op med, da ikke mange ønsker at have et stort og grimt kradsetræ stående midt i stuen.

Æstetik og stilrenhed betyder meget for det canadisk firma, hvilket afspejles i deres produkter. Når du leder efter kradsemuligheder til din kat, kan de fås i alle mulige typer – både som de almindelig kradsetræer, men også i andre udformninger. Dette gør, at du nemmere kan finde noget, der passer godt ind i dit hjem og katteudstyret behøver ikke at overtage hele indretningen.

Produkterne kan bygges op i flere elementer, så du kan designe det bedst muligt til din kats behov. Det kan herved også ændres og udbygges, hvis din kat over tid får brug for noget andet.

Forkæl din kat med legetøj fra BeOneBreed

Det er ikke kun kradsetræer, der er anderledes og veldesignet fra BeOneBreed. Du har også mulighed for at forkæle din kat med legetøj, som udfordrer og stimulerer kattens sanser. Det kan både være legetøj, som siger lyde, når katten leger med det eller mere intelligente legetøj, hvor katten skal løse opgaver for eksempelvis at blive belønnet med mad.

Særligt for indekatte er det en god ide, at den har adgang til legetøj, så den ikke kommer til at kede sig. Hvis en kat kun opholder sig indendørs, bliver den ikke stimuleret på samme måde som en udekat. Derfor kræver det mere arbejde for dig som katteejer. Enten ved selv at lege med din kat eller give den legetøj, som den kan underholde sig selv med.

Smukke kattesenge fra BeOneBreed

En kat skal også have noget godt at ligge i, og hvis det oveni købet også er smukt, er det intet problem at have en katteseng stående fremme. BeOneBreed designer flotte og anderledes kattesenge, som ved første øjekast ikke ligner udstyr til kæledyret.

De fleste af kattesengene er runde i formen, da mange katte foretrækker at ligge krøllet sammen, som en lille kugle. Dette gør katten tryg og rolig, hvorfor sengen er designet med dette i baghovedet. Mange af sengene kan fås med memoryskum, som er det samme materiale, der er i madrasser til mennesker. Med en seng fra BeOneBreed får din kat den ultimative katteseng.