Du er her: Forsiden Find den rette kattehule til din kat

Find den rette kattehule til din kat

Katten er et dyr, som ofte går sine egne veje. Dog har den brug for et trygt og roligt sted at tilbringe natten og andre stunder med afslapning. Her er en kattehule helt essentiel. Det er kattens eget lille hus, hvor den kan husere som den vil. Find herunder en kattehule, som passer din kat, men som også passer ind i jeres hjem.

Har man som familie valgt at have en kat, så har man valgt at have et særligt ekstra familiemedlem. De fleste vil gerne kæles, og de kan snildt putte sig i sofaen, men katten er som race et egenrådigt dyr.

Derfor er det en god idé at have en kattehule, som kan være kattens lille slot midt i jeres hjem. Det vil give katten en base, hvor den kan være den, som bestemmer. Så har jeres elskede familiekat også et sted, hvor den er chefen.

Hvilke fordele er der ved en kattehule?

Udover at katten får et sted helt for den selv, hvor den er herren i huset, så er der en række andre fordele. Efter lidt tilvænning vil kattehulen være kattens primære tilholdssted, og man vil undgå en spankulerende kat i løbet af natten.

En kattehule er også et dejligt sted for en kat at trække sig tilbage til i løbet af dagen. Er der børn eller generel meget aktivitet i husstanden ellers, så har en kat brug for et sted, hvor den roligt kan være ”i sikkerhed”. Det giver en kat, som meget bedre kan håndtere, hvis huset er fyldt af gæster eller lignende. 

Kan en kattehule passe ind i vores moderne indretning?

Vi tilbyder en række forskellige designs, så der med sikkerhed vil være en kattehule, som ikke blot er elsket af jeres kat, men som også kan indgå i indretningen.

Ved et væld af farver, former og materialer rammes en række forskellige stile, så kattens hule ikke skal stikke ud i det samlede billede af stuen, køkkenet, eller hvilket andet rum man vælger at putte den i.

Der er mere klassiske designs, som vil falde fuldstændigt ind i dit hjem. Samtidigt er der også nogle mere vilde og morsomme designs, som helt sikkert vil tiltrække opmærksomhed og grin. Der er altså et design for enhver smag.

Hvad er en kattehule?

En kattehule er en pendant til hundehuset eller hundekurven. Der er forskellige slags kattehuler, så der er en passende kattehule til din kat.

Det er overordnet et sted, hvor katten kan sove på en komfortabel bund. Nogle er formet som en kurv, hvor der ikke er overdækket. Andre er mere et hus, hvor katten går fysisk ind i, og de kan slappe af derinde i mørket.

Kattehulen kan dog også have andre funktioner med f.eks. sider af materiale, hvori katten kan kradse. Det er en god aktivitet for katten, og så slipper I for, at den gør det på sofaen i stedet. Nogle kattehuler har forskellige aktivitetselementer i designet, som er gode for den meget livlige og energiske kat – især ungkat.

Hvilken kattehule skal vi vælge?

Som med mennesker, så er alle katte forskellige. En ellers livlig race kan have leveret den mest rolige kat, som bor hos jer – eller omvendt. Derfor kender I jeres kat bedst.

Er det en kat med meget energi kan det være fordelagtigt at vælge en kattehule, hvor den også kan kradse på siderne eller udføre andre aktivitet.
Bliver katten derimod stresset og urolig, når der er mange gæster, så skal man overveje at købe en mere lukket kattehule, så katten får et sted, hvor den har helle, og hvor den kan få ro, selvom der sker meget omkring den.

Der er altså flere overvejelser at gøre, inden man erhverver sig en kattehule, men der er heldigvis et stort udvalg på siden, så alle katte og familier kan finde den helt perfekte.