Du er her: Forsiden Hundeudstyr til bilen

Hundeudstyr til bilen

Når du kører med din hund i bilen, skal du sikre både dig, dine medpassagerer og dit kæledyr. Der er brug for udstyr til både komfort og sikkerhed, som kan gøre kørslen behagelig og tryg.

Hos Canem.dk tilbyder vi et stort udvalg af tilbehør til bilen, som kan matcher enhver hund, bil og ethvert budget.

Find de rette produkter til sikkerhed

Dine behov og din hunds komfort er med til at afgøre, hvilket udstyr du har brug for. Mens noget tilbehør er rart eller praktisk at have, er der andet udstyr, som skal være i bilen. Det er udstyr, som højner sikkerheden, ikke kun for dit kæledyr, men også for dig og dine medpassagerer.

En krog til bagagerummet kan være praktisk at have, når du holder pauser under bilture, og når du vil give din hund frisk luft, mens det er i sikkerhed i bilen.

Hundegitter til bilen er et must for enhver kæledyrsejer. Hos os finder du et stort udvalg af forskellige modeller, som kan matche enhver størrelse hund. Derudover er hundeseler til bilen med til at sikre, at dit kæledyr befinder sig trygt og sikkert under transport, og at det er fastspændt, hvis uheldet skulle være ude.

Vælg produkter, der skaber komfort i pauser og ophold

Èt er at have styr på sikkerheden, når du befinder dig i trafikken med din hund. Noget andet er at sikre, at din hund har de mest behagelige vilkår i forhold til at komme op og ned fra bilen. I denne forbindelse er en hunderampe til bilen det helt rette valg. En hunderampe til bil er nem at opbevare i bilen, og det er det mest fleksible udstyr, når det kommer til at skabe adgang mellem jord og bagagerum.

Enhver hund vil have gavn af at bruge en rampe, når den skal enten op eller ned fra bilen. Du er med til at skåne leddene hos din hund, når den kan få en blid og behagelig passage fra bilen og ned til jorden.

Find de bedste hundebure til bilen i vores udvalg

Hos Canem.dk finder du forskellige udgaver og modeller af hundebure til biler. Det er praktiske, fleksible og transportable bure, som sørger for, at dit kæledyr forbliver i sikkerhed, når du kører bil. Det er vigtigt, at du vælger en udgave, som passer til størrelsen og vægten på dit kæledyr. Alle vores produkter er nøje beskrevet med detaljer og specifikationer, så du nemt kan se, hvilket hundebur til bilen er den rette for dit kæledyr.

Vores transportbure og sikkerhedsudstyr til biler er blandt de bedste på markedet. Vi har sikkerhedstestede og godkende produkter, så du kan give din hund og din familie den største grad af sikkerhed i forbindelse med transport.

De bedste og mest sikre transportbure til hunde, du kan vælge, er dem, som er designet i aluminium. De kan spændes fast i bagagerummet, så dit kæledyr er forsvarligt fastspændt.

Vi forhandler dem i forskellige størrelser fra S til L, så du kan give din hund den bedste sikkerhed uanset dens størrelse.

Få kvalitetsudstyr til skarpe priser

I vores udvalg finder du produkter fra nogle af de førende og mest anerkendte brands på markeder for udstyr og tilbehør til hunde. Vi udvælger alle vores varer med omhu, så du kan skabe den største grad af trivsel, sikkerhed og komfort om dit kæledyr og selv få mest kvalitet for pengene.

Køb hos Canem  og støt 1 Danske Arbejdspladser!
Køb hos Canem og støt 2 danske arbejdspladser!