Du er her: Forsiden Find den helt rigtige hundekurv her

Find den helt rigtige hundekurv her

Menneskets bedste ven er ikke bare et kæledyr, for når du får en hund, får du et nyt, firbenet familiemedlem.

Det betyder, at hunden skal have sin helt egen plads i dit hjem, et territorium, hvor kun hunden opholder sig og kan trække sig tilbage for at få ro – og derfor skal du købe en hundekurv.

Ligesom mennesker kan din hund blive stresset, hvis den aldrig har mulighed for at distancere sig fra at være social, og derfor er det vigtigt, at den har en hundekurv.

Herunder finder du vores brede udvalg af forskellige hundekurve – bestil en kurv hjem i dag og giv din hund den perfekte mulighed for vigtig afslapning.

Derfor skal du købe en hundekurv

En hund er et flokdyr med stort F, og det betyder blandt andet, at den stiller nogle krav til sine omgivelser.

Hunde er meget sociale dyr, der elsker at være sammen med familien, der for hunden er flokken, og det er netop derfor, at en hund spreder glæde omkring sig.

Dog har din hund også brug for at have et sted, hvor den uforstyrret kan trække sig tilbage og slappe helt af, så den kan lade batterierne op igen.

Til det formål er en hundekurv perfekt, da hunden på den måde vil få et privat sted, der kun tilhører den, og hvor den ovenikøbet kan ligge dejligt og blødt, hvis du køber en foret kurv eller et godt tæppe.

Tilpas hundekurven din hunds behov

En hundekurv er et vidt begreb, og der er flere forskellige faktorer, du skal tage hensyn til, når du vælger den helt rigtige.

Din hunds behov skal danne udgangspunktet for den hundekurv, du køber, og hos Canem.dk kan du købe hundekurve, der matcher et hav af forskellige behov.

Først og fremmest skal der tages hensyn til din hunds størrelse, så du får en god kurv, som hverken er for stor eller for lille.

Du skal imidlertid også tænke på, hvordan hundekurven skal se ud – skal den være åben eller lukket, skal den være med eller uden indbygget pude, skal den have en høj kant?

Du kan med fordel svare på sådanne spørgsmål med udgangspunkt i din hunds personlighed og fysik, så du finder den bedst mulige hundekurv til din firbenede følgesvend.

Hvor i hjemmet skal den placeres?

I forbindelse med køb af en hundekurv er det også vigtigt at overveje, hvor i hjemmet den skal placeres.

Hundekurven vil ofte fungere som hundens helle, og derfor kan du med fordel placere den eksempelvis i en krog eller op ad en væg, så hunden kan læne sig op ad noget solidt, når den befinder sig i kurven.

Mange hunde kan godt lide at have tag over hovedet, så derfor kan du også overveje, om kurven skal stå under et bord.

Hér vil sofabordet ofte være oplagt, da der typisk vil være for lidt plads under et gennemsnitligt spisebord, hvor der tit sidder mange mennesker.  

Er det nok med én hundekurv?

Endelig bør du vurdere, om en enkelt hundekurv er nok til din hund og dit hjem.

Har du mere end én hund, er det i sagens natur en god idé at købe flere kurve, så der ikke opstår unødig kamp.

Til gengæld kan det også være smart at have flere hundekurve til den samme hund, så den har flere steder i din bolig, hvor den kan slappe af.

På den måde vil din hund kunne veksle mellem at være tæt på og lidt på afstand af den sociale aktivitet i hjemmet, hvilket vil kunne give den mere ro i sindet.

Mange hunde kan også godt lide at ligge et varmt sted, så har du varme i eksempelvis badeværelsesgulvet, er det også en mulighed at placere en ekstra kurv dér.