Du er her: Forsiden Hundelegetøj Buster Strong Y-Bone - XL
Buster Strong Y-Bone - XL

Buster Strong Y-Bone - XL

159,00 DKK

Vi sender denne vare på mandag


Lavet i TPR gummi som er meget holdbart
Kan flyde i vand
Str. XL - til de aggressive tyggere

Beskrivelse

Buster Strong Y-Bone XL er et solidt legetøj til tyggeren

Buster Strong Y-Bone er et sjovt legetøj, der fremstillet i et utroligt holdbart TPR gummi, så din hund kan tygge så meget i det, som den overhovedet har lyst til. Legetøj er skabt med henblik på de aggressive tyggere, så du kan roligt give det til din hund, selv hvis de hører ind under denne kategori.

Legetøjet indeholder ingen phtahalater eller andre skadelige stoffer.

Buster Strong Y-Bone fås kun i størrelse ekstra large. Hvis du har en lille hund, og synes, at legetøjet bliver for stort, så kan du altid kigge vores store udvalg af legetøj igennem. Vi har et bredt sortiment, hvor du både finder legetøj, der ligner, og legetøj der overhovedet ikke minder om, hvorfor der bør være noget til enhver smag her. Her finder du også varianter af Buster Strong Y-Bone, der inkluderer et reb og på den måde bliver perfekt til at lege tovtrækning med hunden.

Buster Strong Y-Bone er det perfekte legetøj til kast og hent legen.

Buster Strong Y-Bone er oplagt til kast og hen legen, når hunden ikke bare hygger sig med legetøjet i kurven. Kast og hent legen stimulerer hundens naturlige instinkt til at hente og bringe et bytte til ejeren, mens det også aktiverer og opfordrer hunden til at løbe og bevæge sig. Bevægelse er godt for hundens overordnede helbred, mens det også mindsker risikoen for adfærdsproblemer.

Legetøjet kan også flyde på vand, så du kan kaste det ud i havet, når du har hunden med til stranden og derigennem opfordre den til at bruge sin svømmeegenskaber. Dette er utroligt vigtigt, da hunden bruger nogle helt andre muskler til at svømme, end den gør til at løbe.

 

 

 

Bemærk:

Der er stor forskel på hvordan hunde leger med deres legetøj, og alt legetøj kan ødelægges og gå i stykker. 
Nogle hunde kan godt lege, bide og ruske uden at ødelægge legetøjet, mens andre hunde syntes det er helt fantastisk at ligge og gnave/bide på det samme sted indtil legetøjet åbner sig.

Hold altid hunden under opsyn når den har legetøj, så du kan tage det væk igen.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram