Du er her: Forsiden Køb vores mest solgte produkter til hund og kat

Køb vores mest solgte produkter til hund og kat

På denne side finder du hos os de mest populære og solgte produkter til din hund eller kat. At gå efter de mest solgte produkter kan være en stor fordel. Denne popularitet kan ofte betyde, at disse produkter er af særlig god kvalitet og har en høj brugsværdi.

 

De mest populære produkter til hunden

Hos os har vi mange populære produkter til menneskets bedste ven. Vi har lavet en liste, som viser de produkttyper, der er særligt populære blandt hunde og deres ejere. Listen vises ikke i prioriteret rækkefølge, men er blot et udpluk af populære kategorier:

  • Hundefoder
  • Foderskåle
  • Hundekurve/senge
  • Halsbånd
  • Hundesnore
  • Hundelejetøj

Disse er alle populære og meget solgte ting, som vi også tilbyder. Det er ting, som er essentielle at have i hjemmet, når man er den glade ejer af en dejlig hund.

Hvordan vælges hundeudstyr?

Når du skal vælge det rette udstyr til din hund, er det en god ide at tage udgangspunkt i hundens behov. Er det en stor hund, som kræver meget motion, vil en god sele eller et halsbånd med tilhørende line være en god investering.

Foder kan ingen hunde leve uden og giver hunden de bedste forudsætninger for at holde sig sunde og raske. Foderet er det allervigtigste ”udstyr” til hunden og skal passe til hundens størrelse og aktivitetsniveau.

Hundelejetøj er også godt at have, så hunden kan stimuleres på en god måde. Nogle hunderacer kræver mere bevægelse og stimulering end andre, hvilket derfor skal holdes for øje, når der købes ind til hunden.

 

De mest populære produkter til katten

Hos os har du har mulighed for at finde alle populære produkter til både ude- og indekatte. Selvom alle katte er forskellige, er der alligevel en række kategorier indenfor katteudstyr, som er at finde i hjemmet hos de fleste katteejere. Det er blandt andet:

  • Forskellige typer af kradsestationer
  • Kattefoder
  • Kattelejetøj
  • Kattelem
  • Luksus katteudstyr

Dette er selvfølgelig også blot et udpluk af populært udstyr til katten, det er dog noget, som mange katteejere ofte køber.

Hvordan vælges katteudstyr?

Når du skal ud at købe udstyr til din kat, skal du først og fremmest tage udgangspunkt i, om det er en inde- eller udekat. Der kan være stor forskel på, hvad disse to slags katte kræver.

Er det en kat, som aldrig kommer udenfor, er det eksempelvis ikke nødvendigt med en kattelem. Den har dog et større behov for at blive stimuleret og underholdt med forskellige typer af legetøj, hvilket en udekat har i mindre grad. En udekat vil få mange flere stimuli, når den opholder sig udendørs end en indekat gør.

Kradsetræer eller –plader er også vigtige for indekatten, så den kan afmærke territorium. Hvor stort hjemmet er, definerer hvor mange kradsetræer, der skal købes, da der gerne skal stå et ved hver ind- og udgang. På denne måde kan katten afmærke territorium i alle rum.

Kattefoder vælges ud fra, om katten er en killing eller en voksen kat, da killinger har behov for næring, der er rettet mod, at de skal udvikle sig. Generelt er det vigtigt, at foderet har et højt indhold af protein og fedt samt en mindre andel af kulhydrat.