Du er her: Forsiden Hunter Halsbånd

Hunter Halsbånd

Hunter er kendt for at producere nogle af markedets bedste og mest komfortable halsbånd og liner til hunde. Produkterne er skabt af slidstærke materialer, så du får maksimal værdi for pengene, og din hund får behagelige oplevelser på jeres gåture.

Hos os finder du Hunter halsbånd i mange forskellige designs og til forskellige anvendelsesformål.

Køb de bedste hundehalsbånd hos os

Det er vigtigt, at du forholder dig til materiale og kvalitet, når du er på udkig efter nyt halsbånd til din hund. For det første skal det være et materiale, som føles blødt mod halsen, og for det andet skal det være et robust produkt, så du og din hund kan få glæde af det i mange år frem.

Hos os kan du vælge mellem følgende typer af Hunter halsbånd:

  • Brede halsbånd
  • Smalle halsbånd
  • Halsbånd med refleks
  • Hundesele
  • Hundefrakke

Hvilket produkt, der er det rette for dig, afhænger dels af størrelsen på din hund samt dine behov for sikkerhed. Du skal kunne gå tur med din hund i sikre forhold. Derfor finder nogle af Hunters nyeste produkter i vores sortiment. De er designede i forskellige farver og de nyeste modeller bærer reflekser, så du trygt kan gå tur med din firbenede ven i mørke.

Hunter halsbånd i fineste materialer

Der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten hos Hunter. De anvender kun de bedste materialer til fremstillingen af deres halsbånd, seler og frakker til hunde. Dette betyder, at du f.eks. kan vælge produkter af oksenappa læder, der på én og samme tid både er modstandsdygtig og blødt.

Mange af produkterne er fremstillet med neopren eller nylon på indersiden. Dette skaber en ekstra blød inderside.

Der bruges miljøvenligt og blødt naturlæder, som holder til mange års slid.

Hvilken farve du er til, handler om dine præferencer. Du kan blandt andet vælge halsbånd i orange, grå, rød og sort.

Den helt store fordel ved at vælge Hunter er, at de producerer deres halsbånd i forskellige størrelser. Du finder produkter til både små og store hunde.

Hvilket Hunter produkt skal jeg vælge?

Det bedste halsbånd er det, som passer til din hund. Der er flere forhold, du skal være opmærksom på, når de rette hundesnore skal vælges:

  • Vælg type af produkt (snor, line, frakke eller halsbånd)
  • Vælg størrelse, som matcher din hund
  • Sørg for at vælge justerbare produktudgaver
  • Med eller uden reflekser?
  • Hvad er formålet med halsbåndet?

Vi tilbyder Hunter halsbånd i alle størrelser. Til de største hunde er det særligt vigtigt, at du vælger slidstærke hundesnore, som holder til hundens aktivitetsniveau. Disse er designet med ekstra bredde.

Til hvert produkt i vores sortiment kan du se, hvilke størrelser der findes. Du finder guider, som du med fordel kan gøre brug af, når den rette model og udgave skal vælges.  

Går du ofte tur med din hund i mørke, er det af sikkerhedsmæssige årsager en god idé at vælge produkter med reflekterende overflade. Din hund kan ses på lang afstand, hvilket skaber tryghed for både dig, din hund og øvrige trafikanter.

Derfor produceres der halsbånd i forskellige typer af læder

Nappalæder og elglæder er nogle af de mest anvendte materialer hos Hunter. Når du vælger halsbånd, skal du gøre dig overvejelser over, hvad produktet skal bruges til. Der er forskel på, om produktet skal anvendes i forbindelse med stille gåture eller jagt med højt energiniveau.

Har du en jagthund, skal halsbåndet f.eks. kunne holde til masser af aktiviteter og ekstra slid.

Skal snore bruges til stille gåture, kan du som hundeejer gå mere op i design og udseende.

Uanset hvilket behov du og din hund har, får du de bedste produkter, når du vælger Hunter.

Er det ikke hundehalsbånd fra Hunter du er på jagt efter kan se vores øvrige udvalg af hundehalsbånd her.