Du er her: Forsiden Hundelegetøj Hundesut
Gummi Hundesut

Hundesut

30,00 DKK

Bestil om senest og få sendt varen i dag.


Gummi-Sut med piv
Længde: 12 cm
Leveres stykvis i assorterede farver

Beskrivelse

Gummi hundesut – perfekt til hvalpe

Der er ingen tvivl om, at hunde vægter det højt at have noget legetøj. Hunde elsker at være aktive, og derfor er det også vigtigt med ordenligt hundelegetøj. En hundesut er primært beregnet til hvalpe.

Giv din hund tryghed

Mange hundeejere har førhen ikke kendt til hundesutter. Men mange forsøg og undersøgelser har vist, at små hvalpe, eksempelvis hvalpe som får en ny ejer og kommer væk fra moren, faktisk finder tryghed i en sut. Hunde har i starten et stort afsavn til de gamle og trygge rammer samt til morens patter, og derfor har en hundesut, gentagne gange vist sig at være nyttig og til stor hjælp for små hvalpe. En hundesut giver dem en tryghedsfølelse; en følelse af at være hos dens mor. Derfor bør du investere i en billig og kvalitetsfuld sut til din hund.

Giv din hund mere sjov

En sut til hunde kan også andet end at blot at give tryghed. Den kan også give din hund anledning til leg og ballade. En sut kan sagtens aktivere en hund godt og få stimuleret den i løbet af en dag. Hunde kan også sagtens bide i sutten – dette er faktisk godt for dens tænder. Prøv dig ad med en kvalitetsfuld gummisut. Din hund vil helt sikkert elske den!

Sutterne emd piv måler 12 cm og de leveres stykvis i assorterede farver.

 

 

Bemærk:

Der er stor forskel på hvordan hunde leger med deres legetøj, og alt legetøj kan ødelægges og gå i stykker. 
Nogle hunde kan godt lege, bide og ruske uden at ødelægge legetøjet, mens andre hunde syntes det er helt fantastisk at ligge og gnave/bide på det samme sted indtil legetøjet åbner sig.

Hold altid hunden under opsyn når den har legetøj, så du kan tage det væk igen.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram

Du er måske også interesseret i: