Du er her: Forsiden Tyggeben til hvalpe

Tyggeben til hvalpe

Har du netop fået en hvalp, og vil afhjælpe problemet med, at hvalpen byder hele dit hjem i stykker? Hvalpenes små tænder klør, så hvorfor ikke hjælpe dig selv og vovse på rette spor med tyggeben til hvalpe? Med tyggeben vil din lille hvalp få stimuleret kløen omkring tænderne i munden, samtidigt med, at du som nybagt hundeejer mindsker risikoen for gennemgnavede sko og væghjørner.

Kaninøre - Hundegodbid

Kaninøre

Kaninører 8 x 2 stk Når du skal vælge...

86,00 DKK

Hjælp hvalpen og dig selv godt på vej

Det kan være lidt af en forandring at få en lille hundehvalp i huset, så hvorfor ikke hjælpe dig selv og hvalpen godt på vej? Med et tyggeben til hvalpe skaber du fra første dag en tæt relation til din hvalp. Du skaber tillid og glæde for det lille væsen, som i eftertiden vil have dig som sin tætteste ven.

 

Fordele ved tyggeben til hvalpe

Der er mange gode grunde til at give tyggeben til hvalpe. En af de helt væsentlige grunde er altså, at det hjælper hvalpen med at få stimuleret kløe i og omkring tænderne og munden. Men der er altså også andre ganske gode grunde til at overveje tyggeben til din hvalp. Med tyggeben kan du lukke op for en genvej til hundetræningen. Hvis du allerede fra hundens unge alder bruger tyggebenet som belønning, så vil hvalpen med tiden lære at forstå, at det belønner sig og betaler sig at gøre som du eller andre siger. Tyggeben kan altså bruges i sammenhæng med at lære at sitte, at dække, at gå i snor eller måske til at lære den, at den kun må gå til en bestemt grænse i huset eller udendørs. Måske du endda kan bruge tyggebenet til at lære din hund om apportering i forbindelse med jagt. I forbindelse med jagt vil du kunne lære din hvalp at komme tilbage med tyggebenet, som på jagten vil kunne være en fasan, en and eller lignende. I det tilfælde er det nemlig vigtigt, at hvalpe lærer at komme med byttet – netop det kan trænes med et tyggeben til hvalpe.

 

Udover, at tyggeben kan bruges i forbindelse med stimulering af tænder og bruges til træning, så kan tyggeben til hvalpe også bruges til flere andre ting. Efter en lang dag kan din hund, ligesom os mennesker, være træt, udmattet og udkørt. Så hvorfor ikke forkæle din hund med et tyggeben, som den lystigt kan gnave på mellem morgen- og aftensmåltidet? Med et tyggeben vil du opleve, at din hund roligt kan holde sig beskæftiget med et tyggeben i længere tid af gangen, derfor er det en god idé for en energisk hund, som trænger til en slapper.

 

Næringskilde

Et tyggeben til hvalpe er ikke bare sjov og ballade, det er også en kilde til næring og velvære. Ligesom et godt hundefoder er vigtig for hunden, så er et godt tyggeben også vigtigt for hunden og hvalpen. Den ekstra næring er med til at opretholde en god og sund balance for din hund, som på lige fod med mennesker har behov for netop det.

 

Der er altså mange gode grunde til at få fat i nogle tyggeben til din hund. Hvad end du har ambitioner om at få trænet din hund, stimulere dens mundkløe, give den velvære eller supplere dens daglige kostindtag, så er der mange gode grunde til at anskaffe sig tyggeben til hvalpe og hunde generelt.