Du er her: Forsiden Kattelemme fra Staywell

Kattelemme fra Staywell

Er du træt af at skulle afbryde dit hjemmearbejde eller skulle rejse dig fra lænestolen, fordi din kat vil udenfor? Så er en kattelem løsningen for dig.

Hos Canem.dk tilbyder vi et stort udvalg af kvalitetslemme til katte i forskellige designs og størrelser. Når du vælger modellerne fra Staywell, får du de mest sikre og moderne produkter på markedet, så køb din nye kattelem lige her.

Køb kattelem og skab værdi for dig selv og dit kæledyr

Det er ikke kun dig, der får glæde af, at din kat frit kan gå ud i haven, når den ønsker det. Du er med til at værne om kattens selvstændige natur, når du laver forhold i hjemmet, som giver katten frihed og mobilitet.

Katten kan frit bevæge sig mellem hus og have og dermed følge sine behov og instinkter, uden du skal åbne og lukke døren hver gang, den vil ind eller ud.

Vi går op i at udvælge vores produkter med stor omhu og opmærksomhed på både funktionalitet og kvalitet. Når det kommer til at vælge kattelem, skal den være designet i robuste og slidstærke materialer, så den holder til at blive brugt hver dag. En lem til hund og kat skal både give dig og dit kæledyr frihed, og den skal samtidig sikre dit hus.

Du kan vælge de mest moderne og roste, elektroniske kattelemme i vores produktudvalg. Disse kan du indstille, så du har kontrol over, hvornår din kat kan bevæge sig mellem hus og have, og du kan lukke lemmen om natten eller på særlige tidspunkter i løbet af dagen.

Hvordan vælger jeg den bedste kattelem?

Når du skal vælge lem til din kat, er det en fordel at tage udgangspunkt i et stort produktudvalg, som du finder hos os. Her kan du sammenligne forskellige modeller og designs, så du kan vælge den rette lem for din kat og for dig selv.

Du kan tage udgangspunkt i disse forhold, når du skal vælge den bedste kattelem fra Staywell:

  • Størrelse i forhold til din kats vægt
  • Magnetisk eller med manuel lås?
  • Design og look

Først og fremmeste skal du vælge en model, som størrelsesmæssigt passer til din kat. Du får udførlige produktbeskrivelser på samtlige kattelemme, så du nemt kan se, hvilken model er den rette.

Når det kommer til sikkerhed, kan du vælge mellem de magnetiske udgaver samt de designs, som aflåses manuelt. Hvilken du skal vælge, afhænger af dine ønsker og behov.

Der er forskellige designs på kattelemmene fra Staywell. Hovedparten af modellerne er i hvidt look, som kan matche enhver dør. Derudover finder du kattelemme i stållook samt udgaver i brun og sort.

Skab maksimal sikkerhed for din kat

De magnetiske modeller er de mest moderne og sikre kattelemme, du kan vælge. Her aktiveres lemmen af den chip, som du skal hænge i halsbåndet på din kat. Dermed sikres det, at det kun er dit kæledyr, der har adgang til huset, og du slipper for at få besøg af naboens lille hund eller kat.

Disse modeller kan indstilles på forskellige måder, så det fortsat er dig, der bestemmer, om din kat kun skal kunne gå ud eller ind eller begge dele.

Du kan deaktivere lemmen, så din kat bliver enten i boligen eller udenfor. Når du køber de magnetiske produktudgaver, følger der en lille magnetnøgle med til din kat, som skal placeres i halsbåndet.

Hos Canem.dk finder udstyr og tilbehør, som giver dig og din kat den rette fleksibilitet og fri mobilitet.