Du er her: Forsiden Sporeline

Sporeline

Sportræning er en udviklende, populær og funktionel motionsform for hunde. Træningen styrker både hjerne og muskler, og det er en god måde at tilbringe kvalitetstid sammen med sin hund på.

Træningen kan gavne enhver hund uanset alder, og træning kræver ikke meget udstyr eller tilbehør for dig som ejer. Det vigtigste til aktiviteten er, at du har en sporline. Linen skal være fremstillet i et slidstærkt materiale, så det holder til at blive slæbt hen ad jorden og afsky blade.

Derudover skal linen være lavet i et farvestrålende look, så den er nem for dig at få øje på.

Hos Canem.dk finder du sporliner i bedste kvalitet fra Hunter.

Gå på opdagelse i vores udvalg i dag og find den rette model til dig og din hund.

Derfor skal du lave sportræning med din hund

Det ligger i hundes natur at være nysgerrige, opmærksomme, udforskende og aktive. Samtlige af disse egenskaber skal bruges til træning med spor. Cirka ¾ af en hunds energi sidder i hjernen. Det vil sige, at den har brug for at blive stimuleret og udfordret på evnerne til at holde fokus, løse problemer og tænke taktisk. Dette kan den komme til, når den skal dufte sig frem til spor, som du har lagt ud til den i naturen.

Sammen med dig får din hund masser af kvalitetstid. I får begge god motion, og I kan nyde den dejlige, danske natur på alle tidspunkter af året, når du har udstyr til træningen i bedste kvalitet.

Vælg sporline i slidstærke materialer

Det kan svare sig både praktisk og økonomisk at vælge sporline i bedste kvalitet. En line til træning med spor vil blive udsat for meget slid. Den vil befinde sig på jorden, så du kan holde øje med, i hvilke retninger din hund bevæger sig hen. Den lange line skal kunne holde til at blive slæbt hen ad skovbunde med grene, kviste og blade. Det er bedst at vælge et produkt, der er lavet af plastmateriale. Dette vil helt automatisk glide hen ad jorden uden friktion. Hverken blade eller kviste vil sætte sig fast i det blanke materiale og forstyrre jeres træning.

Med en line til sportræning i bedste materiale får du mest værdi for pengene. Linen kan bruges i alle typer af terræner og på samtlige tidspunkter af året.

Det kan være gode udfordringer for din hund at træne spor på forskellige geografiske områder og på forskellige årstider.

HUNTER sporline i forskellige farver

Om du er til line i gul eller orange farve, er op til dig. Det afgørende er, at linen skal kunne ses tydeligt i skovbunden eller på marken. Des længere linen er, des større træningsfrihed får din hund.

Vælger du en sporline fra HUNTER, får du et af de bedste produkter på markedet. Linerne kan fås op til 12m lange, og de er fremstillet i innovativt plast, der er skabt til utallige timers træning.

I enden af linen er der sat en lås, som du nemt kan sætte fast i halsbåndet på din hund.

Med tiden vil linen blive beskidt. Når du har en line i plast fra HUNTER, er den nem at rengøre. Ved at bruge en opvredet klud, kan du fjerne støv, jord og smuds, så linen atter fremstår i det iøjnefaldende look.

Sørg for at have en hundetaske med, der kan indeholde godbidder. Til sportræning skal det være smidigt for dig at lægge duftspor ud, som din hund skal søge efter.

Din hund skal holde en lille pause mellem hver søgning, så dens duftesans kan hviles.

Køb hos Canem  og støt 1 Danske Arbejdspladser!
Køb hos Canem og støt 2 danske arbejdspladser!