Du er her: Forsiden Sanal

Sanal

Dine kæledyr fortjener den ultimative forkælelse hver eneste dag. Det gælder, hvad end du gerne vil give dem lidt hyggesnacks, eller de skal præmieres for at adlyde ordrer, lave tricks eller opføre sig pænt. Sanal er mester leverandør i lækre snacks til hunde og katte, og der findes et utal af mange forskellige valgmuligheder, som vil tilfredsstille selv den mest kræsne hunde- eller kattegane.

Dertil kommer, at flere af disse lækre godbidder også har en rensende og beskyttende effekt på dyrenes mund, tænder og tandkød, så du kan med god samvittighed servere snacks, når du finder det velfortjent. Se vores store udvalg af Sanal produkter herunder.

Sanal’s mission

Sanal har fra starten haft som sin mission at forbedre dyrs sundhed, og derfor er Sanal’s produkter også spækket med vitaminer og mineraler. Sammensætningen i de forskellige produkter er sket ud fra en veldokumenteret og velundersøgt mængde studier, så dine kæledyr er sikret den helt optimale sammensætning, der giver dem den største sundhed og velbehag.

Sanal har produkter til både hunde og katte, men de har også en lang række produkter til mindre dyr, herunder kaniner, hamstre og marsvin. Produkterne er med til at give dem styrke og en god fysik, samtidig med at de er sunde og velsmagende. Derfor kan de bruges til flere forskellige formål, herunder som snacks, godbidder, præmier og foder.

Sanal’s produkter

Sanal spænder bredt i mængden af skønne fødevarer til dine dyr. Således er der alt fra dental produkter, som renser dine kæledyrs tænder, tandkød og gummer og over til snacks, der dulmer stress og angst i forbindelse med for eksempel torden og fyrværkeri. Sanal har også godbidder, der reducerer, fjerner og forebygger hårboller hos katte samt snacks, der er gode for diverse vitale organer, herunder hjerte og øjne. Ligeledes er der lækre produkter, hvor der er fokus på lavt fedt indhold og ingen sukker.

Samtlige produkter er bygget på en ansvarlig og bæredygtig sammensætning af forskellige vegetabilske og animalske produkter, som er nøje udvalgt med forskellige formål for øje.

For katte er der gær godbidder, som hjælper det bedre sundhed med masser af mineraler og vitaminer. Der er desuden lækre stænger med laks, kalkun eller lam, som er spækket med vitaminer. Derudover er der en række forskellige produkter, som er gode for kattens pels mv.

Til hunde er der også diverse gærprodukter, som sikrer optimal sundhed og styrke, og som er tætpakket med vitaminer og mineraler. Derudover kan hunde også vælge mellem forskellige stænger med lam, fjerkræ og oksekød, ligesom der er 100 % naturlige kyllingesnacks. Ligeledes er der forskellige produkter til hunde, som gør pelsen blank og lækker.

Til de helt små dyr, herunder hamstere og marsvin, er der lækre dråber med masser af vitaminer, som kan bruges som en skøn snack eller som belønning.

Hvordan laves Sanal produkter?

Sanal lægger stor vægt på kvalitet, og derfor bliver råvarerne nøje udvalgt til netop de forskellige godbidder og snacks. Derudover er der fokus på at holde den absolut højeste standard i produktionen, så både de mennesker, der står bag produktionen, og de dyr, der skal spise produkterne, er 100 % sikre og trygge. Af samme grund er Sanal’s produkter også BRC Global Food certificeret, hvilket er en international standard for høj sikkerhed inden for mad og fødevarer.

Produkterne er produceret i Holland, og det vurderes, at over 1 million kæledyr verden over hver dag får Sanal.

Køb hos Canem  og støt 1 Danske Arbejdspladser!
Køb hos Canem og støt 2 danske arbejdspladser!