Du er her: Forsiden Hundesnore Ruffwear Knot-A-Førerline
Ruffwear Knot-A-Førerline

Ruffwear Knot-A-Førerline

348,00 DKK

Bestil om senest og få sendt varen i dag.


Linen er 1,5 meter lang og 1,1 cm Ø
Størrelse large
Kraftig karabinhage
Reflekser
Plads ved håndtag til prutte poser

Beskrivelse

Ruffwear Knot-A-Førerline er det sikre valg på de trafikerede veje

Ruffwear Knot-A-Førerline er et kraftigt og solidt valg, der samtidig er let at holde på. Det bløde håndtag gør linen utroligt behagelig at gå med, så du også kan have hunden med på længere ture. Rebet er desuden både blødt og fleksibelt, hvilket yderligere bidrager til din komfort på gåturen.

Ruffwear Knot-A-Førerline har en stærk karabinhage, så du er 100% sikker på, at den ikke pludselig går op på turen og hunden pludselig er fri. Derudover er der også en indvævet refleks, så I begge bliver set i trafikken, hvilket øger jeres sikkerhed endnu mere.

Denne snor er særligt ideel til ture i trafikken, da den kun måler 1,5 m i længden i størrelse large. Hvis du også går ture i skoven, kan du med fordel investere i to snore, hvoraf den anden er en smule længere. Du finder en masse gode muligheder i vores brede sortiment af hundesnore lige her.

Snoren måler 11 mm i omkredsen og er holdt i Ruffwear's klassiske farve, granit grå.

Ruffwear Knot-A-Førerline er skabt til hunden for hundeejere

Ruffwear Knot-A-Førerline er en snor, der selvfølgelig er skabt til hunden, men for hundeejeren. Det er nemlig en snor, hvor du tydeligt kan mærke, at der er blevet lagt en masse tanker bag designet.

Ikke blot er denne snor utroligt sikker grundet de valg, der er taget med karabinhage og reflekser, den er også praktisk. Vægten på snoren er en stor fordel for dig som ejere, og det ekstra hul ved håndtaget er super praktisk, hvis du vil fastsætte tilbehør til snoren.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram