Du er her: Forsiden Hundegodbidder Plutos Tyggeben Cheese & Chicken XL
Plutos Tyggeben Cheese & Chicken XL

Plutos Tyggeben Cheese & Chicken XL

89,00 DKK

Vi sender denne vare på mandag


100 % naturligt tyggeben
Splintre ikke
Tandrensende virkning
Størrelse XL - ca. 18 cm

Beskrivelse

Plutos Tyggeben Cheese & Chicken XL

Dette er en af de mest ultimative tyggeben du kan forkæle din hund med, idet de har nogle utrolige fordele ved sig. Dette er hundegodbidden til hunden, der har brug for få aktiveret sin indre hund.

Tyggeben er nemlig rigtig gode for din hund, da det både sørger for at holde hundens mund ren, øge de naturlige hundeinstinkter og så er disse tyggeben utrolig gode for fordøjelsen.

Tyggeben med god kvalitet og lækker smag

De nye tyggeben fra Plutos er en 100% naturlig snack til din hund. Plutos tyggeben er med ost og kylling og de er den perfekte snack til hunden, som har brug for lidt ekstra udfordring i hverdagen. Hunde elsker nemlig at tygge, ligeså meget som de elsker at undersøge og snuse. Det er et hundeinstinkt.

Måden, som dette tyggeben øger de naturlige instinkter hos hunden på, er, at de er hårde at komme igennem, samtidig med at de frigiver smag så snart din hund tygger løs på tyggebenet.

Udover at være exceptionelt gode i smag og i aktiveringen af din hunds naturlige instinkter, så har de også nogle helt utrolige fordele i forhold til generel sundhed og velvære hos hunden.

Først og fremmest skal disse betragtes som tandrenser for hunden, fordi tyggebenet sørger for at hjælpe mod tandsten og tandkødsbetændelse. Dette er en kæmpe fordel, så din hund har en god mundhygiejne.

Hvad er Plutos tyggeben?

Plutos er et fedtfattigt og GMO frit tyggeben til hunde som er fremstillet af et enkelt protein og kasein protein (kasein proteinet kommer fra komælk, et protein som bliver anvendt under udviklingen af ostefremstilling; et osteprotein) og så er det med kyllingesmag.

Med et tyggeben fra Plutos får du hverken nylon, laktose eller råhud. Du får derimod kun naturlige ingredienser, inklusiv rødbeder. Selvom tyggebenet er med rødbeder, så pletter det ikke, som man måske kunne forestille sig. Rødbeder kan jo normalt afgive en hel del farve.

Tyggebenet har en tandrensende effekt som en tandbørste og så er det langtidsholdbart.

Plutos splinter ikke, de er fulde af smag og så er der en masse ernæringsmæssige fordele for hunden.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram