Du er her: Forsiden Se vores nyeste produkter til din kat

Se vores nyeste produkter til din kat

Vi ønsker altid at kunne tilbyde dig og din kat de nyeste og bedste produkter på markedet. Derfor opdateres vores side løbende med de nyeste produkter. Vi er altid på udkig efter nye produkter til din kat, som er af den bedste kvalitet og har en god funktion. Du vil derfor finde produkter fra både ind- og udland.

 

At holde sin kat sund og glad

At købe de nyeste og bedste produkter til din kat bunder i, at du som katteejer ønsker at give din kat et godt og trygt liv. Du har et ansvar for at sætte dig ind i, hvad det kræver, at din kat får opfyldt sine behov. Din kat er helt og aldeles afhængig af dig, når det kommer til at få opfyldt disse behov.

Det er ikke besværligt eller indviklet at passe en kat, når blot du ved, hvad du skal. Derfor har vi samlet en lille guide til, hvad der er vigtigt at have styr på ift. pasningen, når man er katteejer.

Herudover kommer der her en lille liste over de mest grundlæggende ting, som skal være i orden, når du har en kat:

  • Madskåle
  • Vandskåle
  • Katteseng
  • Kradsetræ
  •  

Kattens miljø er altafgørende

Særligt hvis du har en indekat, er det vigtigt at værne om kattens miljø. Det essentielle er, at katten har områder, hvor den kan spise, hvile, gøre sig ren og lege. Alle områderne er lige vigtige og noget, der skal planlægges ind i hjemmets indretning, når du har en kat. En udekat kan nemmere selv få opfyldt sine behov udenfor hjemmets fire vægge, da den her vil opholde sig i sit naturlige miljø.

Kattens fordringsområde skal være væk fra støj, larm og mennesker, så katten kan have fred og ro, når den skal spise. Herudover skal der være plads omkring foderskålene for, at katten har lyst til at søge mod foderskålen. Hvis du opdager, at din kat ikke spiser, kan det være værd at overveje om de ovenstående betingelser er opfyldte.

En kat skal have mulighed for at lege og bevæge sig hjemmet. Der skal være plads til at løbe rundt, samt springe op og ned fra højder. Her kan benyttes kattelegetøj til at stimulere kattens jagtinstinkt eller kradsetræer, som også gavner katten sundhed og velbefindende.

Efter leg kommer der hvile. Stedet kan variere i løbet af dagen, da det afhænger af, hvor der er sol og varme. Katte ligger ofte i vindueskarme, da de tiltrækkes af solens varmende stråler. Hvis du kan indrette forskellige hvileområder i huset, hvor du ved, der er sol i løbet af dagen, vil katten have gode muligheder for at slappe af.

Katten er et renligt dyr, og hvis du pludselig opdager, at den er uren, kan det skyldes, at kattebakken er placeret et stressende sted. Kattebakken skal helst være placeret væk fra larm, madskål og steder, hvor familien kommer og går. Hvis du har flere katte, skal hver kat have sin egen kattebakke og gerne en ekstra, så der er flere at vælge imellem.

Hvis du følger ovenstående råd, vil du være sikker på, at din kat får et godt og sundt liv.

Køb hos Canem  og støt 1 Danske Arbejdspladser!
Køb hos Canem og støt 2 danske arbejdspladser!