Du er her: Forsiden Se vores nyeste produkter til din hund

Se vores nyeste produkter til din hund

Vi ønsker altid at kunne tilbyde dig og din hund de nyeste og bedste produkter på markedet. Derfor opdateres vores side løbende med nyheder. Vi er altid på udkig efter nye produkter til menneskets bedste ven. Det er særligt vigtigt for os at finde produkter, som er af god kvalitet og med gode funktioner, så dig og hund aldrig bliver skuffet. For at finde de bedste produkter undersøger vi både ind- og udland, så du har de bedste muligheder at vælge imellem.

 

Kun det bedste er godt nok for din hund

Sådan er der helt sikkert mange hundeejere, der har det. Vores kæledyr er afhængige af os. Hvis ikke vi formår at passe og pleje dem ordentligt, har de ingen mulighed for at råbe op eller forlade os. Derfor har alle kæledyrsejere et kæmpe ansvar. Du skal sætte dig ind i, hvad din hund kræver af både udstyr og pleje ift. almen sundhed og trivsel.

Dette er ikke en kæmpe opgave, men du skal selvfølgelig have lyst til at bruge tid hver eneste dag på at sørge for, at din hund har det godt. Det kan dog hurtigt blive en vane ligesom, at du selv skal børste tænder og i bad, når først du ved, hvad det kræver.

Læs med her, og bliv klogere på, hvad det kræver i dagligdagen at have en hund.

Den daglige pasning og pleje

En hund kræver daglig motion og bevægelse for at forblive sund og rask. Særligt lugtesansen skal også stimuleres, når hunden bliver luftet. Dette kan gøres gennem mange forskellige lege, eksempelvis at lade hunden søge efter godbidder gemt undervejs på gåturen.

Et basalt behov, som alle levende væsner skal have opfyldt, er næring. Hunden skal fodres dagligt efter anbefalingerne for dens alder, størrelse og evt. andre særlige behov. En hund kan ikke selv regulere dens sult, så derfor skal den ikke overfodres, da den kan ende med at blive overvægtig. De fleste hunde fodres morgen og aften. Hunde må gerne få godbidder, men du bør undgå at give den chokolade og slik, da dette kan være direkte sundhedsskadeligt.

En hund er et socialt dyr, og derfor skal den have mulighed for at være sammen med dig eller familien hver dag. Det er fint at begrænse hundens adgang til særlige dele af huset, hvis I ikke ønsker, at den kommer ind i alle dele af hjemmet. Det tager hunden ikke skade af, hvis bare den har kontakt med jer og får sine daglige lufteture.

Udover de ovenstående ting er det også vigtigt at tjekke hunden pels, kløer og ører engang imellem. Hunden skal også vaccineres hos dyrlægen én gang årligt. På den måde kan du forebygge sygdomme. Hos dyrlægen kan du også forhøre dig, om netop din hunds behov for særlig pasning og pleje. Nogle hunderacer kræver mere end andre, eller har specielle forbehold, som er vigtige at tage hensyn til.

Udstyr til din hund

Det behøver ikke at være dyrt og besværligt at købe udstyr til din hund, men der er dog nogle få ting, som din hund ikke kan undvære. Denne liste indeholder det mest nødvendige udstyr, som er en god ide at anskaffe sig til sin hund.:

  • Hundekurv
  • Madskål
  • Vandskål
  • Hundelegetøj
  • Hundesnor og –halsbånd.

Køb hos Canem  og støt 1 Danske Arbejdspladser!
Køb hos Canem og støt 2 danske arbejdspladser!